Vesihuoltopäällikkö - Muuramen kunta

Vesihuoltopäällikkö - Muuramen kunta

Muuramen kunta hakee vesihuoltolaitokselle Vesihuoltopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vesihuoltopäällikkö vastaa vesi- ja viemärilaitoksen toiminnasta, vesihuoltoverkostojen ja -laitosten ylläpidosta, saneerauksesta sekä rakentamisesta että rakennuttamisesta. Vesihuoltopäällikkö toimii tehtävässään työnjohtajana sekä henkilöstön lähiesimiehenä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävää kokemusta vesihuollon alalta, hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme tietotekniikan osaamista, hyviä valmiuksia toimintojen kehittämiseen ja projektien koordinointia. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakouluaste sekä riittävä työkokemus vesihuoltoalan tai soveltuvista kunnallistekniikan työtehtävistä (esim. työnjohto, suunnittelu ja/tai rakentaminen).

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisten sopimuksen (TS) mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alussa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä 7.6.2019 kello 12.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai lähettää opinto- ja työtodistuksineen osoitteeseen: Muuramen kunta PL 1, 40951 Muurame. Kuoreen merkintä Vesihuoltopäällikkö.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tekninen johtaja Minna Länsisalmi p. 050 594 6475

Muuramen kunta
Osoite: Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.
Muuramen kunnan vesihuoltolaitos toimittaa talousvettä keskustan sekä Kinkomaan alueelle kolmelta vesilaitokselta. Lisäksi vettä johdetaan seitsemälle vesiosuuskunnalle sekä Jyväskylän kaupungin Säynätsalon ja Korpilahden kaupunginosiin.
Vuonna 2018 laskutettu talousveden määrä oli noin 0,58 milj. m3 eli noin 1575 m3 vuorokaudessa. Jätevet-tä laskutettiin noin 0,43 milj. m3.
Kirkonkylän alueella vesijohtoverkostoa oli yhteensä noin 78 km ja Kinkomaan alueella yhteensä noin 17 km. Vastaavasti jätevesiverkostoa noin 87 km ja noin 17,3 km. Vesihuoltolaitoksen toiminnasta vastaa tekninen johtaja ja 2 vesilaitoshoitajaa.

Tutustu työnantajaan