Vesihuoltopäällikkö - Lieksan kaupunki

Lieksan kaupunki hakee vesihuoltoliikelaitokseensa vesihuoltopäällikköä vastaamaan liikelaitoksen toiminnasta ja kehittämisestä sekä vesihuoltoverkostojen ja -laitosten ylläpidosta ja rakentamisesta. Vesihuoltopäällikkö toimii liikelaitoksen johtokunnan esittelijänä ja laitoksen henkilökunnan esimiehenä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valittavalla tule olla alalle soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi insinöörin tutkinto sekä riittävä kokemus vesihuoltoalalta.

Lisäksi arvostamme kehittämisotetta, neuvottelutaitoa ja päätöksentekokykyä sekä johtamiskokemusta.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Johanna Tähkiö
sähköposti johanna.tahkio@lieksa.fi
puh. 040 1044 020
Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta viimeistään 28.10.2021 klo 15.00.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Vesihuoltoliikelaitos

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, vajaan 100 kilometrin päässä Joensuusta.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 400 työntekijällään. Kaupungin vesihuoltoliikelaitos toimii kahdella toiminta-alueella, Lieksan keskusta-alueella ja Kolilla. Liikelaitoksen liikevaihto on noin 2,3 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa toimii kahdeksan henkilöä.


Osoite: Pielisentie 3, 81700 Lieksa

Sinulle suositellut työpaikat