Skip to main content
test
Vesilaitoksen kesätyöntekijä - Vihdin kunta

Hei, oletko etsimämme innokas teknisen alan opiskelija? Tule meille Vihdin Vedelle kesätöihin, pääset mukaan kivaan porukkaan työskentelemään vesihuollon monipuolisissa tehtävissä.

Kesätyöntekijän ensisijaisena työtehtävänä on vesihuollon johtokarttatietojen täydentäminen paperisen kartta-aineiston ja maastoselvitysten pohjalta. Verkkotietojärjestelmän käyttämiseen perehdytetään, mutta toivomme hakijalta aiempaa kokemusta jonkin paikkatieto-ohjelmiston käytöstä. Lisäksi työntekijällä on mahdollisuus toimia vesihuoltoasentajan työparina verkostojen ja vedenottamoiden käyttö- ja kunnossapitotehtävissä. Hakijan kiinnostuksen ja aiemman kokemuksen perusteella työtehtäviin voidaan sisällyttää tehtäviä verkostosaneerauksien, jätevedenpuhdistuksen ja/tai vesihuoltolaitoksen toimistotehtävien parissa. Pääasiallinen työskentelypisteesi on Vihdin kunnanviraston varikko Nummelassa.

Etsimme työhön ensisijaisesti soveltuvan teknisen alan opiskelijaa, jolla on kiinnostusta tai kokemusta vesihuoltoalalta. Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta sekä vastuullista ja turvallisuuden huomioivaa otetta työntekoon. Tieturva 1, työturvakortti ja B-ajokortti katsotaan eduksi. Työ alkaa touko-kesäkuussa ja kestää noin 3 kuukautta.

Jätä hakemus täyttämällä sähköinen hakemuslomake Kuntarekryssä viimeistään 26.3.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja

http://www.youtube.com/watch?v=ypQyzLnkvW4

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vesilaitoksen johtaja Krista Viitasalo, puh. 050 400 2543, krista.viitasalo@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Infra- ja tukipalvelut, Vesilaitos

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 173 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat