Vesilaitoksenhoitaja - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi- positiivinen ilmiö


Nurmijärven Vesi hakee palvelukseensa

VESILAITOKSENHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen

Nurmijärven Vesi vastaa toiminta-alueensa vesihuoltopalveluista talousveden tuotannosta ja jakelusta aina jätevesien keräilyyn ja jätevesien puhdistukseen. Tarjoamme monipuolista työtehtävää nuorekkaalla ja kasvavalla liikelaitoksella, jossa olisit tärkeä osa vesilaitoksemme 23:n ammattilaisen työyhteisöä.

Vesilaitoksenhoitajan toimipaikkana on Nurmijärven Veden tilat Nurmijärven kunnanvarikolla, mutta työtehtävien vuoksi työssä liikutaan laajasti ympäri kuntaa vedentuotannon kohteissa.

Työtehtäviin kuuluu vedentuotannon kohteiden; vedenottamoiden, paineenkorotusasemien ja vesitornien käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Vesilaitoksenhoitaja valvoo ja ohjaa vedentuotantoa ja vedenjakelua automaatiojärjestelmien avulla. Työtehtäviin kuuluu myös vesinäytteiden ottoa sekä pohjavedestä että talousvedestä. Työssä käytetään aktiivisesti Nurmijärven Veden vedentuotantoon liittyviä raportointiohjelmia. Työhön sisältyy Nurmijärven Veden varallaolojärjestelmään osallistuminen.

Etsimme tehtävään innokasta vesihuollon / prosessi- ja ympäristötekniikan parissa työskennellyttä soveltuvan ammatillisen koulutuksen tai työkokemuksen kautta vastaavat taidot omaavaa henkilöä. Työ edellyttää sujuvaa tietoteknisten järjestelmien osaamista sekä vähintään B-luokan ajokorttia, sillä tehtäväkenttänä on koko Nurmijärven kunnan alue. Sähkö- ja automaatiotekniikan osaaminen ja tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nurmijärven Veden käyttöpäällikkö Matias Niemi, puh. 040 317 2344.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 5.3.2021 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4984
  • 8.2.2021 - 5.3.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Nurmijärven Veden käyttöpäällikkö Matias Niemi, puh. 040 317 2344.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.