Vesilaitoshoitaja - Hausjärven kunta

Hausjärven kunnan tekninen toimi hakee vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

VESILAITOSHOITAJAA

Hausjärven vesilaitoksella on vedenottamo ja kaksi vesitornia vesijohtoineen sekä useita jätevesipumppaamoita viemäreineen. Vesilaitoshoitajan toimenkuvaan kuuluu vesilaitoksen monipuoliset huolto- ja kunnossapitotehtävät, uudet pienemmät vesi- ja viemärityöt sekä kunnan kiinteistöissä tapahtuvat lvi-korjaukset.

Valittavalta edellytämme LVI-alan tutkintoa sekä riittävää kokemusta edellä mainittujen tehtävien hoitamisesta. Lisäksi edellytämme valittavalta B-ajokorttia sekä riittäviä atk-taitoja. Käytämme automatiikkaan Teoteam- ja verkostoon Keyaqua- ohjelmia. Eduksi katsomme, että henkilöllä on voimassa oleva Vesilaitos-, vesityö- ja työturvallisuuskortti. Työnkuvaan kuuluu myös mahdollinen päivystysryhmään kuuluminen.

Arvostamme omatoimisuutta, joustavuutta sekä yhteistyökykyä.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään 6 kk:n koeajalla.
Tehtävään valitulta edellytetään ennen tehtävän vastaanottamista Hausjärven kunnan työterveyshuollon antamaa lausuntoa terveydentilasta ja sopivuudesta tehtävään.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 29.7.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry-palvelussa, www.kuntarekry.fi. Hakemukseen pyydetään liittämään kopiot tehtävän kannalta olennaisista opiskelu- ja työtodistuksista.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa talonrakennusmestari Olli-Petri Halme, puh. 040 330 6815 tai olli-petri.halme@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Tekninen toimi

Hausjärvi on monien kylien kehittyvä, maaseutumainen noin 8400 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella Kanta-Hämeessä.

https://hausjarvi.fi/


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat