Skip to main content
test
Vesiliikelaitoksen johtaja - Loviisan kaupunki

Vesiliikelaitoksen johtaja

Loviisan vesihuollon järjestämisestä vastaa Loviisan vesiliikelaitos, jolla tahto kehittää toimintoja ja osaltaan mahdollistaa alueellinen positiivinen kasvu - siirry urallasi eteenpäin ja tule johtamaan Loviisan Vesiliikelaitosta!

Tällaiseen tehtävään olet tulossa

Kyseessä on loistava mahdollisuus kehittyä uralla vastuullisessa ja itsenäisessä johtajatason tehtävässä. Tehtäviisi kuuluu liikelaitoksen hallinnollinen, taloudellinen ja operatiivinen johtaminen sekä varsinkin laitoksen toiminnan kehittäminen ja uudistusten oikea-aikainen toteuttaminen. Pääset johtamaan 12 henkilön ammattilaisjoukkoa, joka vastaa vesihuollon toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Laitoksen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja hallittava. Pääset myös vaikuttamaan asioihin osallistumalla kaupungin kehittämiseen johdon tukena.

Tällaiset taidot ja osaaminen mahdollistavat menestymisen

Arvostamme kokemusta vesihuolto- ja/tai yhdyskuntatekniikkaan liittyvistä tehtävistä, jotka antavat perustan hahmottaa vesihuollon kokonaisuutta. Ymmärrys vesihuoltolaista ja sen tulevista muutoksista mahdollistaa tarvittavien toimintojen ennakoinnin. Budjetoinnin ja seurannan lisäksi olisi eduksi olla kokemusta investointien laskennasta.
Johtamiskokemus vastaavan kokoisista organisaatioista luo hyvän pohjan niin ihmisten kuin asioidenkin johtamiselle. Tässä tehtävässä toimitaan yhdessä kuntalaisten, luottamushenkilöiden ja kaupungin viranhaltijoiden kanssa. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteisuus muodostavat hyvän perustan yhteistyölle.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa vanhempaa tutkintoa. Molempien kotimaisten kielten taitoa pidetään etuna ja vähintään B-luokan ajokortti tarvitaan.
Sinulle on tarjolla

Merkityksellisen ja monipuolisen johtajatehtävän vakaassa virassa. Loviisan Vesiliikelaitos on sopivan kokoinen organisaatio. Tässä tehtävässä on säännölliset työajat, hyvät lomaedut, selkeät työehdot ja hyvä työterveyshuolto. Etätyökin on mahdollista, työtehtävien salliessa. Lisäksi käytössä on saldovapaajärjestelmä ja liukuva työaika sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Työnantaja tukee kouluttautumista ja tarvittaessa toisen kotimaisen kielen opiskelua tuetaan ja arvostetaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tästä se alkaa

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi:n kautta 23.10.2023 klo 16.00 mennessä. Siellä voit täyttää perustietosi, liittää CV:n ja hakemuskirjeen. Teemme yhteistyötä InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy matalalla kynnyksellä lisätietoja Senior Headhunter Harri Roivaiselta (0500 918 939) ja Senior Headhunter Janne Ilomäeltä (050 3640028).

Lisätietoja

https://www.loviisa.fi/vesiliikelaitos/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Senior Headhunter Harri Roivainen (0500 918 939) ja Senior Headhunter Janne Ilomäki (050 3640028)

Lisätietoja

Loviisan kaupunki

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 650 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Chiewitzinkatu 14, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat