Vesiliikunnanohjaajan, uinninvalvojan sijaisuuksia - Kaarinan kaupunki

Vesiliikunnanohjaajan, uinninvalvojan sijaisuuksia - Kaarinan kaupunki

Sinä uinninvalvontatyöstä ja vesiliikunnanohjauksesta kiinnostunut vesiliikunnanohjaaja-/ uinninvalvoja, tule vahvistukseksi tiimiimme?

Kaarinan kaupunki hakee vesiliikunnan ohjaajan, uinninvalvojan ja uimaopettajan tuntityöntekijöitä 27.3.2019 alkaen eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kaarinan uimahalli on viihtyisä, lapsiystävällinen ja siisti. Toteutamme monipuolista vesiliikuntaa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. uimahallin valvonta ja asiakaspalvelu sekä vesiliikunnanohjaus lasten,nuorten, työikäisten ja senioreiden parissa. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonlopputöitä.

Edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi SUH:n suoritettua uimaopettaja/-valvojan kurssia. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavissa töissä. Toivomme sinun olevan iloinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Mikäli kiinnostuit täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Kaarinan Uimahalli
Valvonta
050-3145277

Kaarinan kaupunki, liikunta- ja viherpalvelut
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 33 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan