Skip to main content
test
Viestinnän harjoittelija - 2M-IT

Hei sinä luova ja idearikas, tarkan kynän omaava viestijä!

Haemme viestinnän tai markkinoinnin opiskelijaa palkalliseen harjoitteluun. Harjoittelijana osallistut ensisijaisesti työyhteisöviestinnän toteuttamiseen, sekä sisällöntuotantoon. Lisäksi pääset tutustumaan viestinnän työhön 2M-IT:ssä laajemmin ja osallistumaan esimerkiksi media- ja someviestintään.

Olet kerryttänyt teoriapohjaa jo hetken, jotta pääset testaamaan taitojasi käytännössä. Toivomme kokemusta sisällöntuotannosta, verkko- ja työyhteisöviestinnästä. Myönteinen asenne on eduksi, ratkaiset ongelmia ketterästi sekä haluat oppia uutta ja osaat työskennellä itsenäisesti.

Harjoittelua voi suorittaa hybridimallissa, eli osittain etänä ja osittain paikan päällä toimipisteessämme.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käymme hakijoita läpi koko prosessin ajan, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Toivomme kuulevamme sinusta jo pian!

Viimeinen hakupäivä on 30.9.2022.

Ajankohta ja kesto: Talvi 2022, toivottu aloituspäivä 1.11.2022. Toivomme, että pystyt sitoutumaan hieman pidempään harjoittelujaksoon ( 4-6kk).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Uotinen Johanna, +358442231558, johanna.uotinen@2m-it.fi

Lisätietoja

2M-IT, Henkilöstöhallinto

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 600 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat