Viestinnän suunnittelija

Hakuaika päättyy  29.5.2024 15:00

Haemme Kainuun hyvinvointialueelle STM:n rahoittamaan Kestävän kasvun Kainuu II -hankkeeseen viestinnän suunnittelijaa ajalle 3.6.2024 - 31.8.2025.

Hankkeen päätavoitteena on mielenterveyden häiriöitä sairastavien kainuulaisten työkyvyn paraneminen ja työllistymisen mahdollistuminen (Pilari 3) sekä haavoittuvassa asemassa olevien kainuulaisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen saatavuuden paraneminen ja kustannusvaikuttavuuden lisääntyminen (Pilari 4).

Viestinnän suunnittelijan työn tavoitteena on edistää hankkeeseen sisältyvien viiden eri osion kehittämisen aikaista viestintää. Viestinnällä tuetaan kehittämisen tavoitteiden saavuttamista ja organisaation kehittämisen viestintäkulttuurin kehittymistä. Hankesuunnitelma on luettavissa Kainuun hyvinvointialueen nettisivulla osoitteessa: https://hyvinvointialue.kainuu.fi/palvelut/kehittamishankkeet

Oletko viestinnän suunnittelija, joka hallitsee tehtävät kameran takana ja edessä asiantuntijoiden viestiä tukien? Osaat kirkastaa hankkeemme viestin sidosryhmillemme ja tuottaa laadukasta sisältöä eri kanaviin. Sinulla on käyttökokemusta ja kykyä hyödyntää viestinnässä erilaisia työkaluja ja teknologioita. Viestinnän suunnittelija työskentelee yhteistyössä koko hankehenkilöstön kanssa tukien jokaisen osa-alueen suunnitelmallista viestintää. Viestintää tehdään kehittämisen eri vaiheista sekä tuloksista. Viestintää tulee toteuttaa selkeästi ja ihmisläheisesti eri kanavissa, joissa halutut kohderyhmät tavoitetaan parhaiten.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta viestinnästä tai perehtyneisyydestä viestintään. Arvostamme palvelumuotoiluajattelun ymmärrystä sekä graafisen suunnittelun osaamista. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää viestintä- ja markkinointiosaamista, organisointikykyä, ideointia innostavaan viestintään sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Haluatko tehdä vaikutuksen? Lisää hakemukseen lyhyt videoesittely itsestäsi (max 1min)

Kehittämistyötä voidaan tehdä ns. hybridimallilla, yhdistäen lähi- ja etätyötä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3031 €/kk. Työ alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.
Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marita Pikkaraiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "Hankeviestijä"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen 29.5.2024 klo 15 mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Projektijohtaja Outi Väyrynen p. 044 797 5367, outi.vayrynen@kainuu.fi

Projektikoordinaattori Maarit Rautio, p. 040 627 7714, maarit.rautio@kainuu.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!