Skip to main content
test
Viestintä- ja markkinointisuunnittelija - Ylitornion kunta

Ylitornion kunta hakee viestintä- ja markkinointisuunnittelijaa, vakituiseen työsuhteeseen. Olisitko sinä sopiva joukkoomme?

Viestintä- ja markkinointisuunnittelijana ideoit ja toteutat kattavasti Ylitornion kunnan viestintää sekä kuntamarkkinointia yhteistyössä toimialojemme kanssa kuntastrategiamme mukaisesti. Työhön sisältyy paljon niin sanotusti hartiavoimin tehtävää työtä, mutta myös suurempien kokonaisuuksien hallintaa. Odotamme sinun hallitsevan itsenäisen työskentelyn sekä nauttivan haasteista.
Tehtävä on uusi ja sijoittuu yleishallinnon alaisuuteen. Esihenkilönäsi toimii kunnanjohtaja.

Vastuualueisiisi kuuluvat muun muassa:
- tiedottaminen ja mediayhteistyö (päätöksenteko, tapahtumat, palvelut, toiminta kunnassa)
-markkinointikampanjat (tonttimarkkinointi, ym.) sekä markkinointitempauksien ideointi ja koordinointi
-viestintäsuunnitelman laatiminen
- sisäisen viestinnän kehittäminen
- henkilöstön avustaminen ja kouluttaminen viestintään ja kuntamarkkinointiin liittyvissä asioissa
- kunnan somekanavien sisällöntuotto ja ylläpito
- verkkosivujen päivittäminen sekä kehittäminen
-muut kunnan markkinoinnin sisällöntuottoon ja materiaalisuunnitteluun liittyvät tehtävät.

Yhteistyösi on tiivistä kaikkien kunnan toimialojen sekä johtoryhmän kanssa. Pidät aktiivisesti yhteyttä kunnan viranhaltijoihin ja työntekijöihin, päättäjiin sekä muihin sidosryhmiin.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Edellytämme sinulta hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ja aiempaa työkokemusta ja näyttöä viestinnän ja/tai markkinoinnin alalta. Työ on itsenäistä ja monipuolista, joten luontevana edellytyksenä näemme toimeen tarttuvan suunnitelmallisen otteen, sekä kyvyn yhteistyöhön eri näkökulmista asioita katsovien ihmisten kanssa.

Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista suomen kielen taitoa.

Katsomme eduksi, jos sosiaalisen median sisällöntuotto, graafinen suunnittelu, valo- ja videokuvaus tai taitto-ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä tarvitaan myös ongelmanratkaisukykyä ja vahvaa projektinhallintakykyä sekä nopeaa reagointia. Omilla vahvuuksillasi ja osaamisellasi voit vaikuttaa tehtävän lopulliseen sisältöön.

Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja idearikas. Tehtävässä pääset aidosti kehittämään kuntamme tunnettavuutta ja viestintää monipuolisesti. Etsimme monipuolista osaajaa, joka hyppää pois tutuista ympyröistä, etsii uusia ideoita ja on
valmis kokeilemaan ja ehdottamaan asioita boksin ulkopuolelta. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, modernit työtilat ja joustavan tehtävän.

Tehtävä täytetään 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Liitäthän hakemukseen CV:si.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Maija Pihlajamäki 0400 537 756
etunimi.sukunimi@ylitornio.fi

Lisätietoja

Ylitornion kunta, Hallinto-osasto

Ylitornio on n. 3 900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat