test
Viestintäasiantuntija - Muuramen kunta

Oletko modernin viestinnän ja vuorovaikutuksen osaaja, joka haluat tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä monipuolisella työnkuvalla? Monissa mittareissa menestyvä Muuramen kunta etsii mukavaan työyhteisöönsä VIESTINTÄASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Viestintäasiantuntija vastaa kunnan ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä sekä viestintäohjeistuksista ja -koulutuksista. Hän toimii kunnan verkkosivujen pääkäyttäjänä ja kehittäjänä ja vastaa myös kunnan sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja kuntamarkkinoinnista. Lisäksi hän osallistuu mediasuhteiden hoitamiseen yhdessä kunnan johdon kanssa ja on mukana kunnan kehittämisprojekteissa ja johtoryhmätyöskentelyssä.

Viestintäasiantuntija toimii myös kunnan tiedotuslehti Muuramelaisen päätoimittajana. Muuramelainen ilmestyy jatkossa 15 kertaa vuodessa ja päätoimittaja vastaa lehden julkaisemisesta, kehittämisestä ja sisällöntuotannosta osana kunnan kokonaisviestintää. Päätoimittajan tiiviinä työparina lehtityössä ja muussa viestinnässä toimii kunnan visuaalisen viestinnän suunnittelija.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää viestinnän ja vuorovaikutuksen laajaa ymmärtämistä, erinomaisia suomen kielen kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja, verkkoviestintäosaamista, sosiaalisen median tuntemista, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työskentelytapaa. Kokemus vastuullisista viestintätehtävistä ja paikallislehtituntemus katsotaan hakijan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Toivottu aloittamisajankohta on mahdollisimman pian.

Hakemus tulee tehdä 26.1.2022 klo 14 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai lähettää nimikkeellä "Viestintäasiantuntija", Muuramen kunta, PL 1, 40951 Muurame.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Jukka Kaistinen, puh. 050 311 9914 tai jukka.kaistinen@muurame.fi (10.1. alkaen)

Lisätietoja

Tukipalvelukeskus

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat