Skip to main content
test
Viestintäasiantuntija - Porvoon kaupunki

Haemme oma-aloitteista ja idearikasta viestintäasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen Porvoon kaupungin viestintään. Työ painottuu ajankohtaisviestintään, ja alussa vastuualueena on uusi kasvun ja oppimisen toimiala. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Tehtävä sijoittuu viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet -palvelualueelle, 12 hengen yksikköön.

Suunnittelet ja toteutat ajankohtaisviestintää, joka liittyy mm. kaupungin palveluihin ja toimintaan sekä asioiden valmisteluun ja päätöksentekoon. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimialojen johdon ja asiantuntijoiden kanssa ja tuot viestinnän näkemyksen käsiteltäviin asioihin. Tukenasi ovat myös oman yksikkösi osaavat tiimikaverit.

Olet kokenut sisällöntuottaja. Sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Hallitset viestinnän välineet ja kanavat monipuolisesti mediaviestinnästä verkkoviestintään. Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa taitavasti, ja sinulla on kyky ottaa haltuun uusiakin viestintävälineitä.

Hahmotat helposti kokonaisuuksia ja muuttuvia tilanteita. Työ vaatii lisäksi reipasta asennetta, yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä. Toivomme, että sinulla on hyvä suomen ja ruotsin kielten suullinen taito sekä hyvä kirjallinen taito toisessa kotimaisessa kielessä. Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät KVTES, kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 3577,60 €/ kuukaudessa.

Lähetä hakemuksesi 31.1.2023 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Hanna Mendelin, puh. 040 676 7872, hanna.mendelin@porvoo.fi ja yhteys- ja viestintäjohtaja Aino-Marja Kontio, puh 040 354 9966, aino-marja.kontio@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Viestintäpäällikkö Hanna Mendelin, puh. 040 676 7872, hanna.mendelin@porvoo.fi ja
yhteys- ja viestintäjohtaja Aino-Marja Kontio, puh 040 354 9966, aino-marja.kontio@porvoo.fi

Lisätietoja

Viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Raatihuoneenkatu 9, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat