Viestintäasiantuntija Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  2.8.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Oletko monipuolinen viestinnän osaaja ja innostunut vaikuttamaan kohderyhmiin viestinnällä? Etsimme viestinnän asiantuntijaa Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Tule mukaan rakentamaan Oma Hämeen brändiä, mainetta sekä kehittämään asiakkaidemme palvelua viestinnän keinoin yhdessä muiden viestintäammattilaisten kanssa! Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mm. hyvinvointialueen päätöksentekoon liittyvää tiedottamista ja mediaviestintää sekä monikanavaista asiakasviestintää ja -markkinointia. Osallistut myös muihin monipuolisiin viestinnän tehtäviin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työssäsi teet kiinteää yhteistyötä toimialojemme henkilöstön ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Arvostamme esim. toimittajakokemuksen kautta hankittuja kirjoittamisen taitoja sekä kokemusta tuloksellisesta mediayhteistyöstä ja kriisiviestinnästä. Työssäsi ovat avuksi taito kiteyttää suuria asiakokonaisuuksia yksinkertaisiksi ydinviesteiksi. Työssäsi eduksi on myös kokemus muista sisällöntuotannon tehtävistä ja asiakasviestinnästä sekä graafisen ja audiovisuaalisen viestinnän osaaminen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja mielellään olet myös luonteva esiintyjä. Olet oma-aloitteinen ja tottunut organisoimaan aikataulutettuja työtehtäviä tehokkaasti. Omien työtehtävien priorisointitaito ja hyvä paineensietokyky auttaa hallitsemaan ajoittain nopeatempoisia työtehtäviä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Viestintä on konserni- ja tukipalveluiden palvelualue, joka tuottaa viestintä- ja markkinointipalveluja Oma Hämeen hyvinvointialueen kaikille toimialoille. Viestintäasiantuntijan lähijohtajana toimii viestintäjohtaja ja lähimpinä työkavereina viestintäpalveluiden muut ammattilaiset.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
Työtäsi ei ole sidottu toimistolle, vaan voit työskennellä myös etänä/hybridisti.

Tervetuloa mukaan työskentelemään ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen tiimiimme, jossa onnistumme yhteistyöllä!

Haastattelut pidetään viikoilla 31 ja 32. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Tehtäväkohtainen palkka on 3642,88€/kk + mahdollinen HYVTES kokemuslisä 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Koeaika on kuusi kuukautta. Haluamme Oma Hämeessä tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulun päättötyön tekemiseen.

Yhteystiedot

Minna Lönnqvist, minna-liisa.lonnqvist@omahame.fi, puh. 050 361 7316

Parhaiten tavoitettavissa: 25.6 ja 26.6. klo 13 - 14, 30.7. klo 13 - 15 ja 1.8. klo 10 - 11.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutustu työnantajaan