Viestintäasiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Keski-Suomen maakunnassa on käynnistymässä kaksi STM:n rahoittamaa sote-uudistuksen hanketta, joista toinen on Sote-rakenneuudistusta tukeva alueellinen valmistelu -hanke ja toinen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ohjelma -hanke. Keski-Suomessa hankkeiden muodostaman hankekokonaisuuden nimi on Monesta hyvästä yhdeksi parhaista.

Keski-Suomessa hankekokonaisuuden hallinnoinnista vastaa Jyväskylän kaupunki. Hankkeet toteutetaan yhteistyössä maakunnan kuntien, sairaanhoitopiirin sekä sote-organisaatioiden kesken.

Nyt haemme Sote-rakenneuudistusta tukevaan hankkeeseen

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.8.2020 - 30.11.2021.

Hankkeessa vahvistetaan maakunnan nykyisten sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisvastuullisten organisaatioiden keskinäistä yhteistyötä määrittelemällä ja yhtenäistämällä niiden palveluiden järjestämiseen ja tuottamiseen sekä organisaatioiden johtamiseen ja kustannustenhallintaan liittyviä toimintamalleja ja -prosesseja. Järjestämisvastuullisten organisaatioiden järjestämistoiminnan ja sitä tukevan teknologian yhtenäistämisellä ja yhteiskehittämisellä valmistaudutaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisvastuun siirtoon perustettavalle maakunnalle. Hankkeessa keskitytään mm. yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän käyttöönoton valmisteluun sekä aika- ja paikkariippumattoman sähköisen asioinnin, omahoidon sekä etähoivan ja -hoidon ratkaisujen ja toimintamallien yhteiskehittämiseen ja käyttöönottoon.

Viestinnänasiantuntijana vastaat hankekokonaisuuden viestinnästä. Viestintää on sisäisesti, ulkoisesti ja eri sidosryhmille. Osallistut myös hankkeen raportointiin sekä tuet hankejohtajaa ja projektipäälliköitä tehtävissään viestinnän osalta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalta ja projektityöstä. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot ja työskentelet sujuvasti eri verkostojen kanssa. Olet tottunut työskentelemään tiukkojen aikarajojen alaisuudessa ja suhtaudut joustavasti nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Hallitset kirjoittamisen eri muodoissaan, nettipäivittämisen ja sosiaalisen median käytön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Haku on ehdollinen ja vaatii STM;n päätöksen rahoituksesta. Hankkeen tehtävänkuvat ja tehtävät tarkentuvat liittyen lopulliseen rahoituspäätökseen ja voivat muokkautua tämän vuoksi hankkeiden käynnistyessä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.soteuudistus.fi

Tutustu työnantajaan

Toimialajohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302 ke 20.5. klo 12-13.00, pe 22.5. klo 8.30-9.30, ti 26.5. klo 12 -13.00. Muina aikoina sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 143 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!