Skip to main content
test
Viestintäasiantuntija, Kaupunkisuunnittelukeskus - Espoon kaupunki

Espoo kasvaa ja kehittyy nopeasti. Kaupunkisuunnittelu edellyttää laadukasta, monipuolista ja jatkuvaa viestintää asukkaille ja sidosryhmille. Haemme kaupunkisuunnittelukeskukseen kehittämishenkistä viestinnän moniosaajaa.

Viestintäasiantuntijana työskentelet viisihenkisen viestintä- ja vuorovaikutustiimin jäsenenä. Toimit yhteistyössä kaupunkisuunnittelukeskuksen henkilöstön, sidosryhmiemme ja kaupungin muiden viestijöiden kanssa. Koordinoit ja kehität kaupunkisuunnittelun viestintää, mutta työhön sisältyy myös viestinnän rutiinitehtäviä. Tuotat kiinnostavaa ja ymmärrettävää sisältöä eri kanaviin monimutkaisista ja haastavistakin aiheista. Tuet asiantuntijoitamme selkeän ja yleiskielisen tekstin ja asiakirjojen tuottamisessa. Ylläpidät ja kehität verkkosivustoamme, käytät eri somekanavia ja koordinoit kuvien, julkaisujen, esitysmateriaalien ja videoiden tuottamista. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös henkilöstömme osaamisen kehittämiseen.

Edellytämme tehtävään valittavalta hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä. Sinulla on hyvät edellytykset tehtävään, jos olet organisointitaitoinen, hallitset laajoja kokonaisuuksia sekä toimit sujuvasti verkostoissa ja yhteistyössä vaihtuvien kumppaneiden kanssa.

Kaupunkisuunnittelulla vaikutamme Espoon tulevaisuuteen ja espoolaisten arkeen. Meille on tärkeää viestiä muun muassa kestävistä ja ilmastoviisaista ratkaisuista sekä parantaa asukkaidemme osallistumismahdollisuuksia. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kaupunkiympäristön ajankohtaisiin teemoihin, mahdollisuuden päästä kehittämään kaupunkisuunnittelun viestintää, eri alojen asiantuntijoista koostuvan työyhteisön sekä monipuolisen työn, jota voimme muotoilla yhdessä vahvuuksiesi mukaan.

Haastattelut tehtävään järjestetään alustavasti 30. sekä 31.5. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkisuunnittelukeskus, Tekniikantie 15
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta, erinomaisia viestintätaitoja, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja organisointikykyä.

Arvostamme kokemusta kuntaviestinnästä ja/tai kaupunkiympäristöön liittyvästä viestinnästä, ymmärrystä viestinnän palvelumuotoilusta, hyvää ruotsin sekä englannin kielen osaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkisuunnittelukeskus, Palvelut ja kehittäminen -palvelualue
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-04-81-22
  • 15.8.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3282,52 €/kk
  • KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 27.4.2022 - 18.5.2022 15:45
  • ViestintäHallinto- ja toimistotyöEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
palvelupäällikkö Heli-Maija Nevala puh. 040 504 8418 (tavoitettavissa 9.5. klo 13-14, 11.5. klo 10-11 ja 13.5. klo 9-10)
kehittämispäällikkö Tiina Eronen puh. 050 434 2661 (tavoitettavissa 3.5. klo 14-15 ja 5.5. klo 10-11)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkisuunnittelukeskus, Palvelut ja kehittäminen -palvelualue

Kaupunkiympäristön toimiala luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat