test
Viestintäassistentti - Heinolan kaupunki

Viestintäassistentti, Yhteiset palvelut -toimiala

Yhteisten palveluiden toimiala on suoraan kaupunginhallituksen alainen toimiala, joka toimii kaupungin muiden toimialojen tukena.
Tehtävänämme on helpottaa toimialojen johtamista sekä arjen työtä tarjoamalla talous- ja henkilöstöpalveluita sekä hallinnon tuen- tietohallinnon- ja tiedonohjauksen palveluita. Toimialalla työskentelee yli 30 asiantuntijaa.

Kaupungin viestintää toteutetaan organisaation sisällä hajautetusti - kukin kaupungin kuudesta toimialasta vastaa oman alansa aktiivisesta ja ajankohtaisesta viestinnästä. Heinolan kaupungin viestinnästä vastaa hallinto- ja kehitysjohtaja ja kaupungin viestinnän kokonaisuutta koordinoi, suunnittelee ja kehittää kaupungin viestintätiimi, jossa lisäksesi toimii työparinasi viestinnän asiantuntija. Tuemme ja mahdollistamme omalla ammattitaidollamme toimialojen viestintätyön sujuvuutta.

Viestintäassistenttina hoidat ammattitaidolla ja ripeällä otteella monipuolisia viestinnän tehtäviä sekä osallistut viestinnän suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluvat mm. monikanavainen sisäinen ja ulkoinen viestintä ja sen koordinointi, mediaseuranta, valokuvaus ja verkkopalveluiden kävijäanalytiikka sekä muut arjen viestintään liittyvät tehtävät.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, sisällöntuotanto-osaamista sekä kattavaa sähköisten viestintävälineiden ja sosiaalisen median tuntemista. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot, nautit vastuullisista työtehtävistä ja toimintakykysi säilyy hyvänä myös paineen alla. Tehtävä edellyttää MS-Officen hyvää hallintaa ja omaksut helposti myös uusia järjestelmiä. Tämän lisäksi eduksesi katsotaan omatoiminen ja aktiivinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. InDesign, PhotoShop, SharePoint ja WordPress -osaaminen luetaan isoksi eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen määräaikaisen työtehtävän vähintään 30.6.2023 asti. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtävä täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lisäksi kaupungin työntekijänä pääset osallistumaan maksuttomiin Kunnossa Kaiken Ikää -liikuntapalveluihin.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2929 €. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Kiinnostuitko? Hakemukset jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta 10.12.2021 kello 14.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

viestinnän asiantuntija Riikka Savela 044 797 5680, riikka.savela@heinola.fi.

Lisätietoja

Yhteiset palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat