Viestintäharjoittelija / Wiestintä-Weleho - Lappeenrannan kaupunki

Opiskeletko esim, viestintää tai marketingia? Haluatko laajan kokemus merkinnän portfoliosi? Omistatko hyvän suomen kielentaidon? Mikäli jokin edellä kirjoitetussa häiritsi sinua, olet juuri se, jota etsimme.

Haemme Lappeenrannan kaupungin viestinnän tehtäviin selkeää suomen kieltä kirjoittavaa korkeakouluharjoittelijaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa sisällöntuotanto kaikkiin Lappeenrannan kaupungin viestintäkanaviin. Pääset esimerkiksi luomaan sisältöä someen, kirjoittamaan tiedotteita ja myös toteuttamaan itseäsi kiinnostuksen kohteidesi ja taitojesi mukaisesti.

Olit sitten Instaram-Irmeli, TikTok-Tintti tai Vasebuuk-Vesa - muista, että emme aio rajoittaa työaikaista somettamistasi, vaan jopa kannustamme siihen, kunhan mielesi tuottaa kiehtovaa sisältöä kaikkien luettavaksi.

Kymmenet tuhannet ihmiset lukevat tuottamaasi sisältöä, joten on ensiarvoisen tärkeää, että osaat kirjoittaa ymmärrettävästi ja selkeästi. Viestinnän tietotaitosi sekä sisällöntuotanto- ja someosaamisesi parantavat mahdollisuuksiasi tulla valituksi. Tiimimme lisäksi työkaverinasi toimii kamera, joten kokemus sen käytöstä on eduksi.

Valitse kesäkohteeksesi aurinkoinen Lappeenranta ja tule meille Wiestintä-Welehoksi!

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Viestintäjohtaja Alina Kujansivu puh. 040 724 8776 / alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Viestintä
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.