Viestintäjohtaja - Lahden kaupunki

Tule johtamaan ja kehittämään Lahden kaupungin viestintää ja kaupunkimarkkinointia! Haemme innostavaa viestintäjohtajaa 1.2.2022 alkaen. Halutessasi sinulla on mahdollisuus aloittaa viransijaisena jo aikaisemmin.

Lahti on myönteistä muutosta toteuttava yli 120 000 asukkaan kaupunki. Olemme Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021, Suomen uusin yliopistokaupunki ja yksi Etelä-Suomen kasvukeskuksista. Vahvistamme asukkaiden ja yritysten menestymisen edellytyksiä.

Vastaat Lahden kaupungin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä markkinoinnista kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa, ja toimit johtoryhmän jäsenenä. Koordinoit myös konserniviestintää.

Ymmärrät nykyaikaisen viestinnän strategisen merkityksen. Edistät kaupungin mainetta ja tunnistat sen merkityksen vetovoiman ja tunnettuuden kasvattamisessa. Rakennat innostavaa, näkyvää viestintää yhdessä osaavan tiimisi kanssa ja kannustat kumppaneita vuoropuheluun. Hallitset myös kriisiviestinnän tilanteet.

Näin menestyt meillä

Odotamme, että sinulla on rohkeutta ja näkemystä rakentaa uudenlaisia ratkaisuja ja pystyt toimimaan tuloshakuisesti. Toivomme, että tunnistat yhteiskunnallisen viestinnän roolin ja mahdollisuudet. Johtajana olet yhteistyökykyinen, innovatiivinen ja kehittämisorientoitunut sekä esiintymistaitoinen. Viestit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä hyvät yhteistyöverkostot.

Viestintäjohtajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta viestinnän johtamisesta.

Oletko sinä Lahden tulevaisuuden tekijä?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja vakuutuit, että tämä on sinun paikkasi, niin täytä sähköinen hakemus 28.9.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 5 656 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tietoja-lahdesta/viestintapalvelut/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Pekka Timonen p. 050 337 4386, ajalla 23.9.2021 klo 9-10

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Viestintäpalvelut

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kirkkokatu 27, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat