Sykkiikö sydämesi elinvoimaisen, kasvavan kaupungin viestintä- ja markkinointityölle? Tule Jyväskylän kaupungin VIESTINTÄJOHTAJAKSI.

Haemme vahvaa ammattilaista johtamaan ja kehittämään kaupungin viestintää, kaupunkimarkkinointia ja brändityötä.

Viestintäjohtajana työskentelet kaupungin ylimmän johdon viestintä- ja markkinointiasiantuntijana. Kaupungin johtoryhmän jäsenenä olet tiiviisti mukana kaupungin johtamisessa ja elinvoiman edistämisessä. Vaikka vastaat strategisesta viestinnän ja markkinoinnin johtamisesta ja kehittämisestä, osallistut myös itse arjen viestintään ja kaupunkimarkkinointiin. Viestintäjohtajana johdat osaavaa ja ammattitaitoista viestinnän ja kaupunkimarkkinoinnin tiimiä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta kokemusta esimiestyöstä ja näyttöä viestinnän ja markkinoinnin prosessien tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja työskentelet sujuvasti myös englanniksi.

Eduksi katsomme kokemuksen julkisen sektorin toiminnasta sekä kaupunkimarkkinoinnista. Ymmärrät viestinnän ja markkinoinnin digitaaliset mahdollisuudet. Olet nopea hahmottamaan kokonaisuuksia ja pystyt hallitsemaan muuttuvia tilanteita. Olet aloitteellinen, utelias ja kiinnostunut viestinnän ja markkinoinnin jatkuvasta uudistamisesta. Ratkaisukeskeisyys ja joustavuus kuvaavat työskentelytyyliäsi. Ennen kaikkea olet luonteva esiintyjä ja taitava tekstin tuottaja.

Palvelussuhteesi alussa työsi tukena on esimiesten perehdyttämisohjelma ja työnantajana Jyväskylän kaupunki tarjoaa laajasti erilaisia esimiestyötä tukevia koulutuksia.

Viestintäjohtajan toistaiseksi voimassa oleva virka avautuu nykyisen viestintäjohtajan jäädessä eläkkeelle.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virka alkaa 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylä on kansainvälisesti arvostettu koulutuksen ja osaamisen kaupunki - se oikea opiskelijakaupunki ja paras paikka opiskella - jossa yliopisto ja muut oppilaitokset tekevät hyvää yhteistyötä. Jyväskylä on myös Suomen Liikuntapääkaupunki ja maailman Alvar Aalto -pääkaupunki. Jyväskylä on Suomen 7. suurin, jatkuvasti kasvava lähes 143 000 asukkaan elinvoimainen kaupunki. Keskeinen sijainti, luonto, lukuisat harrastusmahdollisuudet ja tapahtumat luovat vireyttä ja arjen hyvinvointia. Palvelutaso on hyvä ja asukkaat osallistuvat palveluiden ja kaupungin kehittämiseen aktiivisesti. Jyväskylän katukuva on nuorekas ja eläväinen. Kaupunki tunnetaan opiskelijoistaan, sivistyksestä, koulutuksesta, kauniista luonnosta, liikunnasta ja mutkattomista ihmisistä. Paljon kiitosta tulee myös viihtyisästä asuinympäristöstä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginjohtaja Timo Koivisto, puh. 050 336 2819 (to 5.3 klo 9-10, ke 11.3 klo 14-15 ja ti 24.3 klo 9-10) tai timo.koivisto@jyvaskyla.fi
Elinkeinojohtaja Anne Sandelin, puh. 040 581 9958 (pe 20.3 klo 10-11, ke 25.3 klo 15-16 ja to 26.3 klo 13-14) tai anne.sandelin@jyvaskyla.fi

Konsernihallinto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.