Viestintäsuunnittelija - Keravan kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Tätä tulet meille tekemään

Kaupungin palvelukokonaisuuteen liittyvä viestintä tulee olemaan työtäsi aivan kaikissa muodoissaan. Pääset kirjoittamaan mediatiedotteita, laatimaan artikkelitekstejä, muotoilemaan somepostauksia ja olemaan aktiivisena viestinnän kehittäjänä monenlaisissa työryhmissä ja palavereissa. Kuvaat ja editoit sekä teet myös tarvittaessa graafista suunnittelua.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä varsinkin kasvatuksen- ja opetuksen asioiden, mutta myös monien muiden teemojen parissa. Saat myös aivan erinomaiset työkaverit, joustavan ja kehittyvän työn sekä kuntatyönantajan tuoman vahvan tuen työllesi.
Tehtävä on aluksi vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus, työ alkaa 15.8. tai yhdessä sovitusti.

Näin onnistut tehtävässä

Olet valmistunut viestinnän opinnoistasi korkeakoulusta. Kuntaorganisaatiossa työskentely saattaa olla sinulle jo ennalta tuttua. Sinulla on jo vähintään parin vuoden kokemus itsenäisestä viestintätyöstä ja ymmärrät, miten kaupunkilaisia palvellaan hyvän viestinnän avulla. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja pelkäämätön ote uusienkin asioiden edessä. Tartut rivakasti toimeen, etkä jää odottelemaan käskyjä. Ymmärrät, että työtehtävät ovat joustavia ja teet mielelläsi myös sellaisia asioita, jotka eivät ole kirjallisesti vain sinun tehtäväkenttääsi määrättyjä. Sinulla on vahva tarvittava viestinnän ammattitaito ja perustaidot myös yleisimpien graafisen suunnittelun ohjelmien osalta. Erityisplussaksi katsomme, jos olet perehtynyt kasvatuksen ja opetuksen tematiikkaan.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Vivikka Richt, viestintäjohtaja, p. 040 318 2139, lisätietoja 3.7. klo 13-14, ma 22.7. klo 13-14

Viestintä- ja tapahtumapalvelut
Osoite: Kauppakaari 11, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 tuhannen asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Tutustu työnantajaan