Skip to main content
test

Meillä Kajaanissa on tutkitusti työn imua, kaksi tuntia enemmän aikaa vuorokaudessa, vuoden varhaiskasvatus -tunnustus, lumovoimainen kulttuurielämä, Suomen kovin nousu yritystoiminnan vetovoimaisuudessa, Suomen parhaat tulokset työllisyyden kuntakokeilussa, pelialan menestystarinat, Euroopan tehokkain supertietokone ja paljon muuta! Haluaisitko sinä olla viestimässä näistä asioista eteenpäin? Etsimme kaupungin osaavaan ja aktiiviseen viestintä- ja markkinointitiimiin viestintäsuunnittelijaa.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen työn Kajaanin kaupungin elinvoimapalveluissa viestinnän ja markkinoinnin tiimissä. Sinulla on vaikuttava rooli Kajaanin tulevaisuuden rakentamisessa viestinnän keinoin monikanavaisessa ympäristössä ja laajassa yhteistyössä kaupungin eri toimialojen sekä sidosryhmien kanssa. Työyhteisömme on kehitysmyönteinen ja henkilöstöä kannustetaan työn sekä toimintatapojen aktiiviseen kehittämiseen. Saat työskennellä osana innostavaa, rohkeaa ja kannustavaa työyhteisöä. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Viestintäsuunnittelijan tehtävänä on suunnitella, koordinoida, toteuttaa ja kehittää Kajaanin kaupungin monikanavaista päivittäisviestintää. Meillä toimit kaupungin verkkosivujen ja intranetin pääkäyttäjänä. Kehität, suunnittelet ja tuotat sisältöä kaupungin verkkosivuille, ja toimit sivustoja päivittävien käyttäjien kouluttajana ja tukena. Lisäksi koordinoit verkkosisältöjen saavutettavuuteen ja palvelutietovarantoon liittyviä toimenpiteitä ja vastaat kaupungin tiedotuslehden ja muiden vastaavien julkaisujen suunnittelusta ja tuotannosta.

Pääasialliset tehtävät ovat:
- Kaupungin monikanavaisen päivittäisviestinnän suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä kaupunkiorganisaation eri yksiköiden kanssa.
- Viestinnän kehittäminen ja toteutus: digitaalisuus, saavutettavuus, sisäinen yhteistyö
- Kajaanin kaupungin verkkosivujen ja intranetin pääkäyttäjyys
- Kriisiviestintäsuunnitelman ylläpito ja osallistuminen kriisiviestintään suunnitelman mukaisesti
- Osallistuminen muihin viestintä- ja markkinointitiimin tehtäviin

Palkkaus alkaen 3100 euroa työkokemuksesta ja osaamisesta riippuen (KVTES). Tehtävä täytetään touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan.

ODOTAMME SINULTA

Kelpoisuusvaatimuksina edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan ammattitaitoa ja työkokemusta.

Arvostamme näyttöjä käytännön viestintäsuunnittelusta, toteuttamisesta ja vaikuttavuudesta. Työ edellyttää verkkoviestinnän ja siihen liittyvän saavutettavuuden hyvää tuntemusta. Sinulla on näkemystä digitaalisten ratkaisujen tuomista hyödyistä ja osaat sopeuttaa viestintää eri kohderyhmille ja eri kanaviin.

Viestintäsuunnittelijan tehtävässä tarvitset oma-aloitteista ja idearikasta työotetta, kehityshakuisuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Meillä teet työtä osana laajaa yhteistyöverkostoa. Arvostamme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä mielenkiintoa hioa yksityiskohtia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi saavutettavuuslainsäädännön tuntemuksen.

Tunnistitko itsesi? Seuraavaksi kerromme, millaisen työyhteisöön tulisit mukaan.

TYÖNANTAJAN TIEDOT

Elinvoimapalvelut -tulosyksikkö toimii asiantuntijaorganisaationa, jota johtaa kehitysjohtaja. Lähiesihenkilösi on markkinointipäällikkö. Elinvoimapalvelujen tehtäviin kuuluu viestinnän ja markkinoinnin lisäksi muun muassa kaupungin yrityspalvelut, työvoima- ja työllisyydenhoidon palvelut, Kajaanin innovaatioympäristöjen kehittäminen, kaupungin edunajaminen sekä kansainväliset palvelut.

Elinvoimapalvelujen viestintä- ja markkinointitiimissä tuemme ammatillista kasvuasi. Olemme ketteriä ja joustavia ja voimme toteuttaa kehitysideoita nopeallakin aikataululla. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja jokainen voi vaikuttaa tiimin toimintaan.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Tule katsomaan, miten aikavyöhykkeellä kokemukset muuttuvat elämykseksi!

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 31.3.2022 klo 15.00 mennessä. Hakemuksen sekä ansioluettelon voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla www.kuntarekry.fi tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi
https://www.kajaani.fi/kaupunki-ja-hallinto/viestinta-ja-markkinointi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Markkinointipäällikkö Milja Korhonen p. 040 624 2251, milja.korhonen@kajaani.fi

Lisätietoja

Henkilöstöpalvelut

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat