Viestintäsuunnittelija - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Opiskelijakaupunki Turku -verkosto etsii viestintäsuunnittelijaa. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.1.2020-31.12.2021.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen parhaan Opiskelijakaupungin markkinointia ja viestintää. Pääset ideoimaan ja tuottamaan monikanavaisia sisältöjä Turun 40 000:lle korkeakouluopiskelijalle. Sinulla on mahdollisuus verkostoitua laajasti alueen viestinnän tekijöiden kanssa, sillä työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Turun kaupungin, korkeakoulujen, ylioppilas- ja opiskelijakuntien sekä sidosryhmäverkoston kanssa.

Viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu Opiskelijakaupunki Turku -toiminnan
- brändin vahvistaminen
- sisäisen ja ulkoisen viestinnän toteuttaminen ja kehittäminen (esim. viestintäsuunnitelman luominen ja toteuttaminen).
- viestinnän koordinointi ja toteuttaminen yhdessä verkoston toimijoiden kanssa.
- viestintä-, esitys- ja markkinointimateriaalien tuotanto sekä kampanjoiden koordinointi
- omien somekanavien (FB ja IG) ylläpito ja kehittäminen sekä sopivien opiskelijakaupunkia ja opiskelijakohderyhmää koskevien sisältöjen tuottaminen Turun kaupungin somekanaviin (Twitter, FB, IG ja LI ja Smarp)
- turku.fi/opiskelijakaupunki-sivuston kehittäminen ja sisällöntuotanto (kolme kieliversiota). Sopivat sisällöt julkaistaan myös laajemmin turku.fi:ssä.

Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti Turun ammattikorkeakoulun Viestintäpalvelut-yksikköön. Viestintäsuunnittelija työskentelee sekä Turun AMK:n että Turun kaupungin toimipisteissä. Tehtäviin kuuluvat myös
- verkoston toiminnan koordinointi yhdessä Opiskelijakaupunki Turku -koordinaattorin kanssa.
- yhteistyö korkeakoulujen viestintäjohtajien ja viestintäyksiköiden sekä korkeakoulujen ja kaupungin eri yksiköiden ja asiantuntijoiden kanssa
- osallistuminen Opiskelijakaupunki Turku -toiminnan markkinointiryhmän toimintaan, mm. kokousten koordinointi yhdessä ryhmän vastuuhenkilön kanssa.

Työ edellyttää hyvää yhteistyö- ja koordinointikykyä, itsenäistä työotetta sekä hyvää kirjallista ja suullista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi. Lisäksi hakijalla tulisi olla kokemusta viestinnän ja markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Ruotsinkielentaito, graafisten ohjelmien hallinta ja kokemus verkostoimaisesta työskentelytavasta ovat eduksi.

Suosituksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuvia korkeakouluopintoja (tällöin suositaan tutkinnon loppuvaiheessa olevia hakijoita).

Työ alkaa mahdollisimman pian vuoden 2020 alussa.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori, Viestintäpalvelut, Joukahaisenkatu 3, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa erityisasiantuntija Anssi Kaisti, p. 050 371 2714, anssi.kaisti@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori, Viesintäpalvelut
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.