Viheraluehoitaja - Porvoon kaupunki

Viheraluehoitaja - Porvoon kaupunki

Haemme viheraluehoitajaa Porvoon kaupungin kuntatekniikkaan vakinaiseen työsuhteeseen 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jos olet kiinnostunut viheralueiden kunnossapidosta, tässä sinulle juuri niitä tehtäviä aluepuutarhurina. Työ on itsenäistä ulkotyötä puistotyönjohtajan johdolla. . Menestyksellinen tehtävän hoitaminen edellyttää alan ammattikoulutusta ja motivoitumista ylläpidon tehtäviin. Ajokortti on välttämätön.

Hyvät tiimitaidot ja valmius taitojen ja osaamisen kehittämiseen ovat tärkeitä viherkunnossapidon tehtävässä onnistumiseen, sillä yhdessä pidämme huolta liikenne- ja viherympäristöjen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Työturvallisuus on lähtökohta työn tekemiselle.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka - ja työehtosopimuksen (TS ) mukaan tehtävän vaativuuden mukaan n. 2100 €/kk. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveyden tilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 3.6.2019 klo 9 mennessä Hae Työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/viheralueiden-hoito-ja-kaytto

Lisätietoja antaa vastaava puutarhuri Inkeri Tarkiainen 040 0877 311, inkeri.tarkiainen@porvoo.fi

Viheralueet
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan