test
Viheraluehoitaja, pohjoinen viherkunnossapito - Espoon kaupunki

Haluatko että espoolaisilla lapsilla on turvalliset ja viihtyisät leikkipuistot? Tule meille viheraluehoitajaksi mahdollistamaan se!

Kaupunkitekniikan keskuksen viherkunnossapidon pohjoinen yksikkö hakee 17 hengen tiimiin viheraluehoitajaa neljän vuoden sijaisuuteen. Toimimme Vanha-Espoon ja Järvenperän alueella.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti ulkoleikkivälineiden standardin mukaiset tarkastukset sekä välineiden huollot ja korjaukset. Myös muut viheralueiden kunnossapitotyöt ja metsänhoitotyöt ovat mahdollisia.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, viherkunnossapidon pohjoinen yksikkö
Työaika: 38.15 h/vko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään vähintään B-ajokorttia.

Arvostamme ulkoleikkipaikkojen tarkastajakoulutusta ja huolto-osaamista. Lisäksi arvostamme viher- /metsäalan koulutusta sekä kirvesmies- ja konetaitoja. Pikku e-ajokortti olisi myös eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta työtehtävien kehittämiseen.

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja ylläpidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.

Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 100 ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Nelly Korhonen 0505252739 nelly.korhonen@espoo.fi,
Ari Hiltunen 0406369035 ari.hiltunen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus, Infrapalvelut -palvelualue, Viherkunnossapito -yksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat