Skip to main content
test
Viheraluehoitaja tai ylläpitoammattihenkilö, Viherkunnossapito - Espoon kaupunki

Espoon viherkunnossapito etsii tulevalle kasvukaudelle määräaikaisia työntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Tehtävät ovat mm. viheralueiden hoitotyöt ja muut erilaiset viheralan kausityöt mm. kiveys- ja puurakennekorjaukset.

Työtehtävät ja -pisteet sijaitsevat eri puolilla Espoota ja joissakin tehtävissä voi työkohde vaihdella kauden aikana.
Tehtävä on määräaikainen (3-8 kk) ja sen ajanjakso sovitaan kunkin henkilön kanssa erikseen. Palkka määräytyy henkilön ammattitutkinnon mukaan.

Työpaikan nimi: Infrapalvelut / viherkunnossapito
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuvat pätevyys tai työkokemus

Tehtävässä edellytetään viherkunnossapidon tuntemusta tai kiveys-/puurakenteiden korjaustaitoa, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Tehtävässä edellytetään myös vähintään B-luokan ajokorttia

Arvostamme tieturva- ja tulityökorttia sekä kasvinsuojelututkintoa ja viherkunnossapitotyökoneiden käyttötaitoa

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja kunnossapidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.

Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 100 ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat vihertyöpäällikkö Paula Finér 040 639 4301, vihertyöpäällikkö Samppa Laine 043 825 4411, vihertyöpäällikkö Nelly Korhonen, 050 525 2739, vihertyöpäällikkö Merja Myyry 050 525 2102, ja puutarhapäällikkö Veli Turpeinen 050 370 6581
Etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus, Infrapalvelut -palvelualue, Viherkunnossapito -yksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat