Viheraluehoitaja / Ylläpitoammattihenkilö, kesätyö - Espoon kaupunki

Espoon viherkunnossapito etsii tulevalle kasvukaudelle määräaikaisia työntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Tehtävät ovat mm. viheralueiden hoitotyöt ja muut erilaiset viheralan kausityöt mm. kiveys- ja puurakennekorjaukset.

Työtehtävät ja -pisteet sijaitsevat eri puolilla Espoota ja joissakin tehtävissä voi työkohde vaihdella kauden aikana.

Tehtävä on määräaikainen ja sen ajanjakso sovitaan kunkin henkilön kanssa erikseen. Haku on käynnissä 31.7. asti.


Työpaikan nimi: Infrapalvelut / Viherkunnossapito

Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys tai työkokemus

Tehtävässä edellytetään: viherylläpidon tuntemusta tai kiveys-/puurakenteiden korjaustaitoa, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Tehtävässä edellytetään myös vähintään B-luokan ajokorttia

Arvostamme: konetaitoja, tieturva- ja tulityökorttia sekä kasvinsuojelututkintoa.

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja ylläpidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.

Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 100 ammattilaista.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Ymparisto_ja_luonto/Puistot_metsat_ja_niityt/Puistojen_hoito_ja_kunnossapito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat: Paula Finér 040 6394301, Samppa Laine 043 825 4411, Merja Myyry 050 525 2102, Sari Turkka 043 826 6863, Eeva Turkki 040 552 1221

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus, Infrapalvelut, Viherkunnossapito -yksikkö

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat