Skip to main content
test
Viheralueiden kunnossapidon valvonnan ja työnjohdon harjoittelu/kesätyö - Oulun kaupunki

Oulun Infra -liikelaitos on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa Oulun kaupungille yleisten alueiden ympäristösuunnittelua, kunnossapito- ja rakentamispalveluja sekä mittaus- ja pohjatutkimuspalveluja.

Haemme Oulun Infra -liikelaitokseen HORTONOMI TAI TEKNISEN ALAN OPISKELIJOITA (tai muu vastaava, vähintään AMK-tasoinen viheralankoulutus) tai jo valmistunutta ammattilaista harjoitteluun/kesätyöhön.

Arvostamme mahdollisimman pitkällä olevia opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta alan työtehtävistä. Myös opintojen valmistusvaiheessa olevat, sekä jo valmistuneet hakijat voidaan ottaa huomioon.

Tehtävissä edellytetään voimassa olevaa vähintään B-luokan ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalla. Meiltä saat monipuolisen työkokemuksen julkiselta puolelta, mahdollisuuden oppia ja kehittyä alan ammattilaisten parissa.

Tehtävät ja yhteyshenkilöt:
VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPIDON VALVONTA
Haemme viheralueiden kunnossapitoon kahta valvojaharjoittelijaa. Tehtävänä on viheralueiden kunnossapidon valvonta ja omaisuudenhallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia valmiuksia. Lisätietoja Niina Toivonen, p. 050 4533479

VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTO
Haemme viheralueiden kunnossapitoon kolmea työnjohtoharjoittelijaa. Tehtävä sisältää viheralueiden kunnossa- ja puhtaanapitotöiden suunnittelua, työntekijöiden ohjausta ja valvontaa, kirjallisia tehtäviä ja käytännön työtehtäviin osallistumista. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia valmiuksia. Lisätietoja antaa Sanna Autio, p. 044 703 2162

Työt ajoittuvat 2.5. - 31.8.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Tehtävien työaika on klo 7.00-15.30 tai klo 8.00-16.00. Valinnoista ilmoitetaan 3.3.2023 mennessä.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Kirjallisesta hakemuksesta tulee ilmetä mistä tehtävästä olet ensi- ja toissijaisesti kiinnostunut ja miksi, henkilö- ja yhteystiedot, aikaisempi työkokemus, opiskelun suuntautumisvaihtoehto sekä opintojen tämänhetkinen vaihe. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/199/2023. Hakemukset on toimitettava 2.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/infra

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antavat tehtäväkohtaisesti ilmoituksessa mainitut henkilöt. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Infra

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat