Viheralueiden työntekijä - Ylivieskan kaupunki

Ylivieskan kaupungin kuntatekniikan palvelut hakee kesätyöntekijöitä viheralueiden hoitoon kaudeksi 2020:

- nurmikonleikkuuseen ajoleikkureilla ja trimmereillä (4-6 työntekijää)
- viheralueiden ja istutusten hoitoon ja kunnossapitoon (n. 12 työntekijää)
- koululaisten / opiskelijoiden ryhmänohjaajaksi (1 työntekijä).

Työsuhteen kesto voi olla 1-6 kk huhti-lokakuussa.

Ajoleikkurityössä työsopimus tehdään mielellään koko leikkuukauden ajaksi toukokuun lopulta syyskuulle, tai vähintään 2 kuukaudeksi. Ajoleikkurityössä tarvitaan vähintään T-kortti ja työ voi olla ajoittain iltatyötä. Nurmenleikkuun lisäksi työ voi sisältää myös muita viheralueiden töitä.

Koululaisten ja opiskelijoiden ryhmänohjaus ajoittuu kesäkuusta elokuun alkuun (n. 2kk), mutta työsopimus voi olla pidempi ja tehtävään valittu henkilö työskentelee myös muissa viheralueiden töissä. Ryhmässä voi olla 2-4 henkilöä yhdellä kertaa. Ryhmänohjaus edellyttää oman auton käyttöä, josta maksetaan TES:n mukainen kilometrikorvaus.

Kaikissa tehtävissä edellytetään kykyä ja halua toimia ulkotyössä, ryhmätyöskentelytaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä.

Eduksi katsotaan tehtäviin soveltuva koulutus tai kokemus. Kaikissa tehtävissä ajokortti ei ole välttämätön, mutta se voi olla eduksi. Myös oman auton käytön mahdollisuudesta voi olla etua.

Hakemukset toimitetaan 8.3.2020 klo 24:00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain YLI-03-1-20.

Osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun, jonka jälkeen valinnat tehdään. Lopulliset valinnat ilmoitetaan kaikille hakijoille viimeistään keskiviikkona 8.4.2020.

Lisätietoja tehtävistä voi pyytää puistopuutarhurilta mieluiten sähköpostitse raakel.rauhala@ylivieska.fi tai puhelimitse ma-to klo 14:30 - 15:30, p. 044-4294 269. Kyselyihin ei voida vastata enää viikolla 10 (hakuajan viimeinen viikko).

Lisätietoja

http://www.ylivieska.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse raakel.rauhala@ylivieska.fi tai puhelimitse ma-to klo 14:30 - 15:30, p. 044-4294 269. Kyselyihin ei voida vastata enää viikolla 10 (hakuajan viimeinen viikko).

Ylivieskan kaupunki, Tekniset palvelut, Kuntatekniikan palvelut
Osoite: Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä 15 200 asukkaan kaupunki. Ylivieska on kokoansa isompi; se on alueen noin 76 000 asukkaan kaupan ja palveluiden keskus.