Viheraluesuunnittelija - Jyväskylän kaupunki

Viheraluesuunnittelija - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkirakenteen toimialan Liikenne- ja viheralueiden palvelualue vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinnasta ja metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta, seudullisesta joukkoliikenteestä, jätehuollon viranomaistehtävistä sekä kunnallistekniikan investointien rakennuttamisesta.

Haemme viherpalvelut -palveluyksikköön

VIHERALUESUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen.

Viheraluesuunnittelijan perustehtävänä on viheralueiden suunnittelu ja suunnitteluttaminen. Työhön sisältyvät myös viheralueiden rakennuttamiseen ja hoitosuunnitelmien laatimiseen liittyvät tehtävät. Viheraluesuunnittelija osallistuu viheralueiden tulevien vuosien investointien suunnitteluun ja edistää kestävän ympäristörakenteen toteuttamista viheralueilla. Viheraluesuunnittelija on osana viherpalveluiden palveluyksikköä luomassa viihtyisää, toimivaa ja turvallista ympäristöä asukkaille sekä kaupungissa vieraileville.

Kelpoisuusehtona tehtävään on maisemasuunnitteluhortonomi (AMK) tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta ja itsenäinen työskentelyote. Eduksi luetaan ymmärrys viheralueiden kunnossapidosta sekä kokemus viheralueiden rakentamisesta ja suunnittelusta. Tehtävässä edellytetään myös ajokorttia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Viherpalvelupäällikkö Tuija Pajunen puh. 014 266 2048, sähköpostitse: tuija.t.pajunen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!