test
Viheraluetyöntekijät - Hyvinkään kaupunki

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

Hyvinkään kaupunki hakee

VIHERALUETYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme teknisen keskuksen palvelualueelle, infran palveluyksikköön noin 20 viheraluetyöntekijää ajalle 11.4. - 13.11.2022 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Viheralueiden palvelut ylläpitävät kaupungin puistoalueita, katuviheralueita ja kiinteistöjen pihoja sekä on myös mukana kunnallistekniikan investointikohteiden rakentamisessa vihertöiden osalta. Työ on kokoaikatyötä 38,25h/vk. Tarjolla on siis monipuolisia työtehtäviä hyvinkääläisten parhaaksi sekä myös hyvä työyhteisö ja työkaverit.

Toivomme sinulla olevan puutarha-alan koulutus/muu soveltuva koulutus tai työkokemuksella hankitut taidot sekä B-ajokortti. Eduksi katsotaan kokemus viheralan ylläpito- tai rakentamistehtävistä.

Arvostamme myös aikaisempaa koneiden käyttökokemusta esim. raivaussahan / moottorisahan käyttötaitoa sekä voimassa olevia tieturva 1, työturva- ja kasvinsuojelukortteja. Lisäksi arvostamme suomen kielen taitoa, kykyä sopeutua ryhmässä työskentelyyn sekä joustavuutta muuttuviin työjärjestelyihin.

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 klo 16 mennessä www.kuntarekry.fi kautta (työavain 407756). Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Sanna Paulig, p. 040 6734509 ja Jukka Leinonen p. 040 768 4894.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisten työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti hakijan kokemuksen perusteella. Ennen valinnan vahvistamista on tehtävään valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa Hyvinkäälle viheraluetyöntekijäksi!

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Sanna Paulig, p. 040 6734509 ja Jukka Leinonen p. 040 768 4894.

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli. 


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat