Vihertyönjohtaja - Haminan kaupunki

Vihertyönjohtaja - Haminan kaupunki

VIHERTYÖNJOHTAJAKSI vetovoimaiseen ja viihtyisään pikkukaupunkiin

Haminan kaupunki hakee rohkeaa, tulevaisuuteen katsovaa, asukas- ja yrityslähtöistä vihertyönjohtajaa vakituiseen toimeen

Työnjohtotehtäviisi kuuluvat monipuoliset puistojen, leikkialueiden, kiinteistöjen pihojen ja muiden viheralueiden erityisalueiden kunnossapito- ja rakentamistyönjohtotehtävät.

Toivomme sinulta viheralan aiempaa työkokemusta, hankintaosaamista, puutarha- ja viheralan yleistä tuntemusta, ict- ja esimies taitoja.

Sinulla on alaan soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen koulutus. Riittävän käytännön kokemuksen toimialaan kuuluvista töistä katsomme eduksi. Arvostamme tiimi- ja yhteistyötaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit.

Hakemukset 29.5.2019 mennessä www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Hallintopalvelut, PL 70, 49401 HAMINA

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asuminen-ymparisto/ymparisto-ja-viheralueet/

YmpäristöpäällikköTapio Glumof 040 511 9819 ja vihertyönjohtaja Anne Repo puh. 040 593 4144 , sähköpostit etunimi.sukunimi@hamina.fi

Haminan kaupunki, Vetovoimainen Hamina
Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.
Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!

Tutustu työnantajaan