Vihertyönjohtaja - Porin kaupunki

Tehtäväsi vihertyönjohtajana on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle viherrakentamiselle yhdessä viherrakentamispäällikön kanssa. Työssäsi pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen, johtamaan, niin ihmisiä kuin asioitakin. Työssäsi vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan työntekijöille. Viherrakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta, yhteistyö viranomaisten ja asiakkaiden kanssa sekä osallistuminen Infra Rakentaminen toimintayksikön kehittämiseen.

Sinulla on hortonomi AMK -koulutus, erityisalana viheralueiden rakentaminen ja aikaisempaa työnjohdollista työkokemusta viherrakentamisen työnjohtotehtävistä ja/tai nokkamiehenä työskentelystä. Hahmotat työnjohtajana kokonaisuuksia ja sinulla on tilannetajua. Vihertyönjohtajalle tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sinulla on myös voimassa oleva B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.
Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisia viherrakennustyökohteita Porissa. Tarjoamme käyttöösi monipuoliset työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa viherrakennustiiminne tuloksen tekoa varten. Tulet työskentelemään Porin kaupungin Teknisen toimialan Infan rakentamisen -toimintayksikössä viherrakennustiimin työnjohtajana.

Tehtävässä noudatetaan Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 tai p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Tommi Välimaa, p. 044 701 1739, tommi.valimaa@pori.fi
Viherrakennuspäällikkö Veijo Marin, p. 044 701 1752, veijo.marin@pori.fi

Porin kaupunki, Tekninen toimiala, Infrayksikkö, Infran rakentaminen
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka