Viittomakielen opettaja ja koulunkäynnin ohjaajat - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupunki hakee palvelukseensa lasten ja nuorten koulunkäynnin ja hyvinvoinnin edistämisestä motivoitunutta osa-aikaista viittomakielen opettajaa (11 vvt) ja kahta (2) viittomakielentaitoista koulunkäynninohjaajaa ajalle 11.8.2021-3.6.2022.

Tehtävänä on toimia kahden oppilaan viittomakielen opettajana ja koulunkäynninohjaajana valmistavan opetuksen ryhmässä. Sijoituspaikkana Koivuhaan koulu. Tehtävä edellyttää viittomakielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista suhtautumista koulutyöhön. Tarjoamme mielenkiintoisen työn.

Koulunkäynninohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva keskiasteen tutkinto (koulunkäyntiavustajan, lähihoitajan erikoistumisala lapset ja nuoret, nuoriso-ohjaajan tai lasten ja nuorten erityisohjaajan koulutus) tai koulunkäynninohjaajan erikoisammattitutkinto. Myös muut soveltuvan koulutustaustan omaavat viittomakielentaitoiset hakijat huomioidaan tehtävää täytettäessä. Tarjoamme mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen viittomakielen taidon osalta.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä työterveyshoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta. Hakuaika päättyy 30.7. klo 15. Huomioimme aiemmin saapuneet hakemukset 7.6. ja 30.6. päättyneiden hakujen osalta.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.


Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Jyrki Mikkonen puh. 040 8068 320, s-posti etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi sekä

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kolme, joista yksi on ruotsinkielinen. Kokkolan aikuislukio vastaa aikuislukio- ja ammattilukiotoiminnasta. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat