Skip to main content
test
Viittomakielen tulkki - Muonion kunta

Viittomakielen tulkki tulee toimimaan perusopetuksessa. Työtehtäviin kuuluu asiakkaan ja hänen lähiympäristönsä ohjaus koulupäivän ajan.

Hakijalle katsotaan eduksi alan koulutus ja työkokemus sekä työkokemus lasten kanssa työskentelystä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät Akavan Erityisalat ry:n ja Kieliasiantuntijat ry:n suositusten mukaan. Työ on osa-aikainen, työaika on 25h/vko.

Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Tehtävä tulee mahdollisesti jatkumaan syksyllä 2023 kevääseen 2024. Mahdollista on myös aloittaa sopimuksen mukaan joko aikaisemmin tai myöhemmin.

Lisätietoja

https://www.muonio.fi/kasvatus/perusopetus.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
vs. perusopetuksen rehtori Linda Yliniemi, puh. 040 489 5190

Lisätietoja

Muonion kunta, Sivistyspalvelut

Muonio on n. 2330 asukkaan kunta Suomen ja tuntureiden kainalossa. Täällä asuu tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa, joka hengittää maailman puhtainta ilmaa. Hyvät palvelut, monipuolinen yritystoiminta ja Lapin eksotiikka luovat hyvät puitteet myös koulutukselle. Kunnassa on erinomaiset talviurheilumahdollisuudet.


Osoite: Puthaanrannantie 15, 99300 Muonio

Sinulle suositellut työpaikat