Skip to main content
test

Vikariat inom småbarnspedagogik och förskola

Vi behöver vikarier för kort tid inom småbarnspedagogik, bland annat lärare inom småbarnspedagogik, socionomer, barnskötare inom småbarnspedagogik, familjedagvårdare, assistenter och daghemsbiträden.

Behörighetskraven fastställs i enlighet med de förordningar som getts om ifrågavarande befattningar. Vi beaktar även studerande inom branschen samt personer som har arbetserfarenhet och som är lämpliga för och intresserade av branschen.

Uppge i din ansökan hurudana vikariat och vilka daghemsområden du är intresserad av och precisera när du står till förfogande. Vänligen uppdatera din ansökan vid behov.

Då vi fått din ansökan tar vi vid behov kontakt med dig och överenskommer om en tid för intervju.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av chef för småbarnspedagogik och förskola Anna Törnroos-Mård tfn 044 7271 255 eller per e-post anna.tornroos-mard@korsholm.fi.

Lär dig mer om oss

Korsholms kommun, bildningstjänster

Korsholms kommun ordnar småbarnspedagogik åt barn i åldern 1-6 år vid 25 olika daghem. Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1 100 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!


Adress: Centrumvägen 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat