test

Vikariat och kortjobb

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Gillar du varierande arbetsdagar, att hjälpa andra och lära dig nya saker? Sök vikariat vid Österbottens välfärdsområde, du får göra ett viktigt jobb!

Vi kan erbjuda kortjobb och vikariat av olika längd för närvårdare och sjukskötare samt studerande i branschen. Du kan påverka dina arbetstider och arbeta flexibelt t.ex. vid sidan av studier.

Vikariat för vårdare och sjukskötare finns inom hemvården, hemsjukhuset, hemförlovningsteamet, hälsoservicen, servicen för personer med funktionsnedsättning, vid serviceboenden samt på stadssjukhusets olika avdelningar. För uppgifterna som sjukskötare förutsätter vi sjukskötarexamen. Vikariaten kan också sökas av studerande inom branschen med tillräckligt många studiepoäng (140 sp).

I fråga om närvårdarvikariat förutsätts den studerande ha avlagt en tillräcklig mängd närvårdar- eller sjukskötarstudier. Den studerande ska ha avlagt den del av examen som gäller främjande av välbefinnande och funktionsförmåga. För vikariaten som närvårdare beaktar vi även sjukskötarstuderande i början av sina studier samt för servicen för personer med funktionsnedsättning socionomstuderande.

Lämna in din ansökan via denna annons i fråga om vikariat vid de enheter som nämns ovan. Berätta för oss om dig själv, dina önskemål och var du är intresserad av att arbeta. Vi tar kontakt med dig per telefon eller e-post, ifall vi kan erbjuda dig en lämplig arbetsplats. I samband med intervjun kontrollerar vi din identitet, ditt senaste studieregisterutdrag samt eventuella andra intyg.

Korta vikariat och "inhopp" (keikka-jobb) till enheter vid Vasa centralsjukhus sköts via appen SoTender.

Riikka Silorinne, 040 5053743 (Serviceboende, Laihela)
Terhi Koitto, 040 7769272 (Allmänmedicinska avdelningar, hemvård, hälsovårdstjänster)
Eeva Ekola, 040 564 8132 (Funktionshinderservice)
Tarja Mäntylä, 040 195 0091 (Serviceboende, Laihela)

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan