Skip to main content
test
Vikariat och kortjobb - Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä

Gillar du varierande arbetsdagar, att hjälpa andra och lära dig nya saker? Sök vikariat vid Österbottens välfärdsområde, du får göra ett viktigt jobb!

Vi kan erbjuda kortjobb och vikariat av olika längd för vårdare och sjukskötare samt studerande i branschen. Du kan påverka dina arbetstider och arbeta flexibelt t.ex. vid sidan av studier.

Vikariat för vårdare och sjukskötare finns inom hemvården, hemsjukhuset, hemförlovningsteamet, serviceboendet, hälsoservicen, servicen för personer med funktionsnedsättning samt på stadssjukhusets olika avdelningar.
För uppgifterna som sjukskötare förutsätter vi sjukskötarexamen. Vikariaten kan också sökas av studerande inom branschen med tillräckligt många studiepoäng (140 sp).

I fråga om närvårdarvikariat förutsätts den studerande ha avlagt en tillräcklig mängd närvårdar- eller sjukskötarstudier. Den studerande ska ha avlagt den del av examen som gäller främjande av välbefinnande och funktionsförmåga. För vikariaten som närvårdare beaktar vi även sjukskötarstuderande i början av sina studier samt för servicen för personer med funktionsnedsättning socionomstuderande.

Lämna in din ansökan via denna annons i fråga om vikariat vid de enheter som nämns ovan. Berätta för oss om dig själv, dina önskemål och var du är intresserad av att arbeta. Vi tar kontakt med dig per telefon eller e-post, ifall vi kan erbjuda dig en lämplig arbetsplats.

Obs! Vasa stads social- och hälsosektors enheter övergår till samkommunen för Österbottens välfärdsområde från och med 1.1.2022.
Om du tidigare har lämnat in en ansökan via Vasa stads annons om kortjobb och du har godkänts som vikarie, ska du på nytt lämna in en ansökan via denna annons så att du också i fortsättningen får erbjudanden om vikariat.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Riikka Silorinne tfn 040 5053743
Niina Kujanpää tfn 040 1950091
Terhi Koitto p. 0407769272
Eeva Ekola p. 040 564 8132

Lär dig mer om oss

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä, Avoin (Hyvinvointialue)

Samkommunen för Österbottens välfärdsområde som består av tretton kommuner i Österbotten kommer från och med början av år 2022 att tillhandahålla den social- och primärvård samt specialiserade sjukvård som ordnas i regionen.


Adress: Vasa, 65100 Vaasa
Samkommunen för Österbottens välfärdsområde - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat