test

Vikariat som fysioterapeut inom Varha

Hakuaika päättyy  31.12.2023 14:00

Fysioterapeuten eller fysioterapeutstuderande - kom till oss som vikarie!

Vikariat av olika längd är ett utmärkt sätt att bekanta sig med Varhas mångsidiga arbetsmöjligheter.

Fysioterapeutens uppgiftsbild varierar från enhet till enhet Våra verksamhetsställen finns i alla Egentliga Finlands kommuner och vi har fysioterapeuter som arbetar med människor i olika åldrar både inom öppenvården och boendeserviceenheterna. Vi erbjuder också tjänster som ges hemma. Hos oss kan du arbeta bl.a. med neurologiska, psykiatriska och geriatriska klienter. Var vänlig och svara på ansökningsblanketten på vilka orter du vill arbeta och om du har särskilda önskemål på vilken enhet du vill arbeta.

Du kan fungera som fysioterapeut om du är utexaminerad fysioterapeut eller har slutfört minst 140 studiepoäng av fysioterapeutens studier.

Studerande: På ansökningsblanketten frågar man hur många kompetenspoäng du har i studieregistret vid tidpunkten du skriver ansökningen. Anteckna också datum för studieregistret.
Vi efterföljer kraven om vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar för anställda som arbetar i klient- och patientutrymmen vid verksamhetsenheter inom socialvården och hälso- och sjukvården. I vissa uppdrag krävs att den som väljs för uppgiften lämnar in straffregister om sig själv som avses i lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lämna in din öppna ansökan via länken “Lämna in en vikarieansökan”. Din ansökan sparas i vår vikariebank. Vi kontaktar dig om vi har ett lämpligt vikariat för dig. Kom också ihåg att uppdatera din ansökan vid behov.

Se även öppna ansökningar för andra yrkesgrupper - rekryteringarna finns här: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Där hittar du också en allmän öppen ansökning om din yrkesgruppen du är intresserad av inte har någon egen anmälan eller om du ännu inte har tillräckligt med studiepoäng för att vikariera som fysioterapeut, men du skulle vara intresserad av andra arbetsuppgifter i Varha.


Lisätietoja

http://www.varha.fi/rekry

rekrytointi@varha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.

Tutustu työnantajaan