Skip to main content
test
Vikarie för skolpsykolog - Loviisan kaupunki

Lovisa är en charmig tvåspråkig kuststad som präglas av småstadsidyll. I kommunens 12 grundskolor och två gymnasier finns ca 150 lärare och 50 skolgångshandledare.
Lovisa har ett gemensamt skolavtal med grannkommunen Lappträsk.

Vi behöver en vikarie för vår ordinarie svenskspråkig skolpsykolog till vårt skolkurators- och skolpsykologteam som vill vara med och främja utvecklandet av barns ung ungas psykiska välmående. Vi erbjuder ett intressant och utmanande jobb. Anställningstiden är 10.10-31.12.2022 med en eventuell möjlighet till fortsättning fram till augusti 2023 efter övergången till välfärdsområdet.

Lovisa ger dig en möjlighet till professionell utveckling i en kunnig och inspirerande mångprofessionell gemenskap. I elev- och studerandevården jobbar fyra skolkuratorer och två skolpsykologer, till vilken vi nu söker en skolpsykolog för den svenskspråkiga servicen. Vi erbjuder en kvalitativ och människonära service i studerandevården och därför söker vi förstärkning till vårt team.

Som vår skolpsykolog deltar du i den generella och individuella elevvården. Till dina uppgifter hör elevens individuella stöd och handledning i anslutning till inlärning och välfärd, psykologiska kartläggningar samt deltagande i den mångprofessionella expertgruppens arbete. I det generella arbetet deltar du i den skolvisa elevvårdens verksamhet, ger konsultation för den övriga personalen samt är med och planerar och förverkligar metoder och modeller gällande enheternas och områdenas välmående.

Till din kundkrets hör preliminärt de svenskspråkiga eleverna och studerandena. Vi värdesätter goda interaktionsfärdigheter och god samarbetsförmåga, beredskap till mångprofessionellt samarbete. För att klara av uppgifterna bör du ha ett självständig arbetssätt samt en bra organisationsförmåga av det egna arbetet. Vi värdesätter kännedom om skolvärlden, erfarenheter av att jobba med barn samt av mångprofessionellt nätverksarbete. Behörighetskraven är behörighet som legitimerad psykolog.

Till skolpsykologerna i Lovisa stad erbjuder vi regelbunden personlig arbetshandledning. Möjlighet till egen bil är nödvändig. Som ett grönt val har Lovisa stad elbilar till sitt förfogande.

Arbetstiden är 37,75 h/vecka. Den uppgiftsrelaterade lönen är 3 935,20 €.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Vänligen inlämna din elektroniska ansökan på adressen www.kuntarekry.fi. Till ansökan bör du bifoga intyg över din behörighet.

Ett godtagbart läkarintyg inlämnas senast två veckor efter att uppgiften har tillträtts. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet skall vinna laga kraft. Ansökningshandlingar är offentliga. Prövotiden är 6 månader.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger utbildningschef Timo Tenhunen, timo.tenhunen@loviisa.fi, tfn 0440 555 332

Lär dig mer om oss

Centralen för bildning och välfärd

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.


Adress: Karlskronabulevarden 8, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat