Vikarier daghem - Inkoon kunta

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker

VIKARIER

till kommunens daghem

Vi erbjuder olika långa vikariat både på i svensk- och finskspråkiga daghem.

Vi förutsätter att den sökande har fyllt 18 år och har en lämplig utbildning eller studier inom området eller tidigare erfarenhet. Vi hoppas att du gillar barn, är en pigg, aktiv och ansvarstagande vuxen. Du är villig att anpassa dig till nya arbetsplatser.

Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö även bl.a. utökad företagshälsovård, fritidsförsäkring och förmåner via ePassi.

Om du är intresserad av ett vikariat hos oss, lämna in din ansökan via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi).

Vi är i kontakt med dig när vi har behov av vikarier. Ta med till intervjun identitetsbevis samt arbets- och examensintyg i original. Studerande bör ha studieutdrag över genomförda studier. Den sökande bör dessutom visa upp ett gällande brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Mer om arbetsgivaren

Pedagogisk ledare Marika Gröhn, tel. 050 440 4098 eller pedagogisk ledare Kirsi Forsell, tel. 050 440 4169, fornamn.efternamn(at)inga.fi.

Inkoon kunta
Adress: Strandvägen 2, 10210 Inkoo

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.