Skip to main content
test
Vikarier till daghem - Inkoon kunta

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker

VIKARIER

till olika långa vikariat i både svensk- och finskspråkiga daghem.

Vi förutsätter att du har en lämplig utbildning eller studier inom området eller tidigare erfarenhet. Vi hoppas att du gillar barn, är en pigg, aktiv och ansvarstagande vuxen samt att du är villig att anpassa dig till nya arbetsplatser. Vi förutsätter även att vikarierna inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år.

Om du är intresserad av ett vikariat hos oss, lämna in din ansökan via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi).

Vi är i kontakt med dig när vi har behov av vikarier. Ta med till intervjun identitetsbevis samt arbets- och examensintyg i original. Studerande bör ha studieutdrag över genomförda studier. De som vikarierar bör dessutom visa upp ett gällande brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Daghemsföreståndare Kirsi Forsell, tel. 050 440 4169, kirsi.forsell@inga.fi
Daghemsföreståndare Marika Gröhn, tel. 050 440 4098, marika.grohn@inga.fi
Daghemsföreståndare Ulrika Eur-Nyholm, tel. 050 411 9125, ulrika.eur-nyholm@inga.fi

Lär dig mer om oss

Inkoon kunta

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 400 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.


Adress: Strandvägen 2, 10210 Inkoo

Sinulle suositellut työpaikat