Skip to main content
test
Vikarier till kostserviceenheten - Maarianhaminan kaupunki

Mariehamns stad söker dig som vill ingå i vår vikariepool inom kostservice!

VÅR VERKSAMHET
Du kommer att ingå i en modern och mångsidig avdelning med professionella medarbetare som ger god och snabb service till stadens olika verksamheter. Vi har flera olika kök, både storkök och mottagningskök inom dagis och äldreomsorg. Avdelningen har drygt 50 medarbetare. Vi jobbar på olika ställen inom staden så som skolor, daghem och äldreomsorg.

DIN PROFIL
Vi söker dig som kan hoppa in med kort varsel. Vi behöver löpande rekrytera vikarier och kan erbjuda såväl kortare som längre vikariat. Som köksbiträde ser vi att du har hygienpass och gärna utbildning, erfarenheter inom storkök är meriterande. Som kock behöver du ha kockutbildning, storköksutbildning är meriterande. Du är som person flexibel, självgående, brinner för matlagning i storkök och har ett gott humör. Som anställd inom avdelningen jobbar du enligt visionen Vi gör tillsammans; gott, rent och tryggt.

ANSÖKAN
Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv. Ange i din ansökan vilken av platserna du söker, antingen köksbiträde eller kock.
Vi kontaktar dig om vi har ett vikariat att erbjuda.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Kostchef Eva Danielsson tel +358 18 531328

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Personalkansliet, Kostservice

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Norra Esplanadgatan 6, 22100 Mariehamn

Sinulle suositellut työpaikat