Skip to main content
test

Servicehuset Lyckan i Pernå, Lovisa har nyligen renoverats och tillbyggnaden är färdig , så nu behöver vi flera vårdare, som är intresserade att jobba med äldre och ge dem en meningsfull vardag. Önskvärt är att du kan föra dagliga diskussioner såväl på svenska, som på finska. Jobbet är skiftesjobb, med möjlighet till individuella önskemål. Andan på arbetsplatsen är positiv och öppen, och det är därför lätt att komma in i arbetsgruppen.

Ta kontakt om du är intresserad av länge vikariat, vill hoppa in enstaka turer nu och då eller om du är intresserad att utbilda dig till närvårdare eller vårdassistent på läroavtal!

Arbetet börjar enligt överenskommelse och lönen bestäms enligt eventuell tidigare erfarenhet och vårdutbildning.

Ta modigt kontakt så berättar jag mera!

Uppgiften förutsätter vaccinationsskydd enligt § 48 samt § 48 a, i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Verksamhetsledare Camilla Strandberg, tel. 040 637 3640, camilla.strandberg@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Grundtrygghetscentralen

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk. Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Veckasbacken 7, Pernå, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat