Vikariera på daghem - Sipoon kunta

Vikariera på daghem - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun, där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Sibbo är en rökfri kommun.

Vi söker vikarier med genuint intresse för barnvårdsarbete för olika långa vikariat dvs. kortjobb på finsk- och svenskspråkiga daghem i Sibbo.

Uppgifter är barnskötare och daghemassistent. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor.

Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga och en utbildning i branschen ses som ett plus, men hos oss kan du även samla på erfarenhet i branschen genom att jobba som vikarie. Av vikarier inom dagvården förutsätter vi 18 års ålder samt för dem som arbetar med barn ett ikraftvarande lagenligt (504/2002) brottsregisterutdrag.

Fyll i ansökan om kortjobb via länken nedan eller i adressen www.sipoo.fi/rekry. Om du inte tidigare har registrerat dig på webbplatsen Kommunrekry.fi ber systemet att du först registrerar dig, varefter du kan logga in och fylla i ansökan.
Obs! Kom ihåg att välja Sibbo i fältet "landskap/kommun" där du vill jobba.

De sökande kallas till arbetsintervju vid behov, och sedan är det möjligt för dig att få vikariaterbjudanden via SMS eller Kuntarekrys vikariatkalender.

Läs mer

http://www.sibbo.fi

Tilläggsinformation ger Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(at)sibbo.fi.

Sibbo kommun, Tjänster för småbarnsfostran
Adress: Sibbo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.

Mer om arbetsgivaren