Vikariera på daghem - Sipoon kunta

Sibbo är en tvåspråkig och smidig kommun med över 20 000 invånare. Kommunen ligger strax utanför huvudstadsregionen. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen.

Småbarnspedagogiken i Sibbo kommun prioriterar en verksamhetskultur som uppmuntrar till lek och bekräftar lekens betydelse för barnets välbefinnande och lärande. Ett viktigt mål är också att stödja utvecklingen av barnens fysiska och språkliga färdigheter. Med hjälp av fysisk aktivitet och lek ger vi barnet positiva erfarenheter av delaktighet och naturnära upplevelser. Kommunens tvåspråkighet är en rikedom som stödjer utvecklingen av den språkliga kulturen och språkliga färdigheter.

Nu söker vi dig som är genuint intresserad av att jobba med barn. Vi kan erbjuda vikariat av varierande längd i både svenska och finska daghem i Sibbo. I första hand söker vi barnskötare och daghemsassistenter. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor. När du jobbar som vikarie kan du själv bestämma vilka daghem och förskolor du vill jobba i. Vi använder en tillgänglighetskalender i vilken du kan själv fastställa de dagar du är tillgänglig för arbete.

Om du har tidigare erfarenhet av arbete bland barn och unga eller utbildning på branschen är det en fördel, men hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Vi förutsätter att vikarierna inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år. Vi begär även ett giltigt straffregisterutdrag enligt lagen (504/2002).

Fyll i din ansökan för vikariat via den länk som öppnas via annonsen eller på adressen sibbo.fi/rekrytering. Ifall du inte tidigare har loggat in dig på webbplatsen Kommunrekry.fi, ber systemet att du registrerar dig. Efter det kan du logga in och fylla i ansökan.

Vi intervjuar vikarier enligt behov. Efter intervjun har du en möjlighet att ta emot jobberbjudanden antingen per textmeddelande eller via Kommunrekrys Vikariekalender.

Läs mer

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/se/utbildning_och_smabarnspedagogik/smabarnspedagogik/kommunala_daghem

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsinformation ger Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(at)sibbo.fi.

Sibbo kommun, Tjänster för småbarnsfostran
Adress: Stora Byvägen 18, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.