Skip to main content
test
Vikariera på daghem eller förskola i Sibbo - Sipoon kunta

Vill du jobba på daghem?
Tjänster för småbarnspedagogik i Sibbo kommun söker VIKARIER. Vi kan erbjuda vikariat av varierande längd i både svenska och finska daghem och förskolor i Sibbo.

Utvecklingsarbetet inom småbarnspedagogiken i Sibbo är smidigt, långsiktigt och övergripande, och vår verksamhetskultur inspirerar barnen till lek och rörelse. Närheten till naturen och tvåspråkigheten är våra styrkor. Vi satsar på personalens och ledningens kunnande samt på välbefinnande och ett arbetssätt som beaktar barnets bästa.

I första hand söker vi barnskötare och daghemsassistenter, men det kan finnas även kortjobb vikariat som lärare inom småbarnspedagogik. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor. När du jobbar som vikarie kan du själv bestämma vilka daghem och förskolor du vill jobba i. Vi använder en tillgänglighetskalender i vilken du kan själv fastställa de dagar du är tillgänglig för arbete.

Vi hoppas att du bekantar dig med småbarnspedagogik i Sibbo på förhand. Du hittar bra information från våra egna internetsidor eller småbarnspedagogikens egna Facebook-sidor.

Om du har tidigare erfarenhet av arbete bland barn och unga eller utbildning på branschen är det en fördel, men hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Vi förutsätter att vikarierna inom småbarnspedagogiken har ett giltigt straffregisterutdrag enligt lagen (504/2002).

Fyll i din ansökan för vikariat via den länk som öppnas via annonsen eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Ifall du inte tidigare har loggat in dig på webbplatsen Kommunrekry.fi, ber systemet att du registrerar dig. Efter det kan du logga in och fylla i ansökan.

Vi intervjuar vikarier enligt behov. Efter intervjun har du en möjlighet att ta emot jobberbjudanden antingen per textmeddelande eller via Kommunrekrys vikariekalender.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/smabarnspedagogik-och-forskoleundervisning/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger rekryteringssekreterare Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(at)sibbo.fi.

Lär dig mer om oss

Sibbo kommun, Tjänster för småbarnspedagogik

Sibbo är en tvåspråkig och smidig kommun med över 20 000 invånare. Kommunen ligger strax utanför huvudstadsregionen. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen.


Adress: Klockarbackavägen 2, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat