Vikarierande klasslärare med musikinriktning - Vaasan kaupunki

Haga skola i Gamla Vasa söker en klasslärarvikarie med musikinriktning för tiden 1.8.2021-31.12.2021. Vikariatet är ett moderskapsvikariat med eventuell förlängning till vårterminens slut 2022.

Haga skola är en skola med enkla klasser i åk 1-6 och flera grupper för smågruppsundervisning. Elevantalet uppgår till ca 150 elever. Hos oss är det viktigt att alla elever får utvecklas till sin fulla potential. Ett mångprofessionellt arbete för elevernas bästa är vår vardag. Hos oss jobbar 18 lärare och ungefär lika många skolgångsbiträden.

Som klasslärare behöver du vara bekant med inkluderande arbetssätt och mångprofessionellt samarbete kring elever i behov av stöd. Du behöver också ha musikinriktning för att kunna undervisa i musik i årskurserna 3-6.

Behörighetsvillkor till tjänsten är enligt förordning 986/1998.
Klasslärarbehörighet.

Språkkunskapskrav är utmärkta kunskaper i svenska. Undervisningsspråket i vår skola är svenska.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av att jobba som klasslärare och att du har erfarenhet av att undervisa i musik. Vi förutsätter också att du är ser positivt på inkludering av elever inom trestegsstödet och att du tillsammans med oss andra vill utveckla samundervisningen i skolan.

Vi värdesätter att du har ett intresse för att utvecklas i ditt arbete i interaktion med andra och att du har erfarenhet av att arbeta inkluderande med elever inom trestegsstödet.

Vi erbjuder en intressant och utvecklande arbetsplats med ett flexibelt kollegium med mycket erfarenhet. Vid behov finns tillgång till handledning i arbetet.

Prövotiden är 2,5 månader.

Innan arbetet börjar bör den valda uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen 504/2002.

Intervjuerna hålls vecka 21-22.
De som kallas till intervju ska ta med examens- och arbetsintyg i original.

Lisätietoja

http://www.vasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rektor Ann-Christine Loo-Örn, tfn. 040-761 3281

Lisätietoja

Bildningssektorn/Haga skola

Våra yrkesmänniskor inom bildningssektorn finns vid Vasabarnens och –ungdomarnas sida från daghemsgrinden till skolvägens sista vårfest. Tack vare våra experter kan Vasa erbjuda ett stort antal högklassiga kultur- och bibliotekstjänster, motionsglädje och insikter på instituten – för så väl ungdomar som för vuxna.


Osoite: Vasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat