test

Virikeohjaaja, Vaahteramäen palveluasuminen

Hakuaika päättyy  21.3.2023 15:45

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Virikeohjaajan tehtävä on tuoda asukkaillemme merkityksellistä arkea ja mielekästä tekemistä, seuraa ja iloa arkeen. Virikeohjaaja järjestää viriketoimintaa asukkaille huomoiden heidän fyysiset, sosiaaliseet ja psyykkiset voimavarat. Työssäsi voit hyödyntää omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi.

Työpaikan nimi ja osoite: Vaahteramäen palveluasuminen, Kotipolku 7, 10210 Inkoo
Työaika: päivätyö
Tehtävä on vakinainen.

Tehtävään soveltuva koulutus: Lähihoitajan koulutus tai muu vastaava koulutus. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään kiinnostusta ikäihmisten virikkeelliseen toimintaan.

Arvostamme että viihdyt työssä iäkkäiden palveluissa ja sinulle on holistinen ihmiskäsitys. Lisäksi arvostamme hyviä viestintätaitoja, joustavuutta ja yhteistyötaitoja.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Maija van der Kooij, p. 0504766165, maija.vanderkooij@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan