Virkasuhteinen tuntiopettaja - Sodankylän kunta

Virkasuhteinen tuntiopettaja - Sodankylän kunta

Sodankylän kunnan perusopetuksessa, sijoituspaikka Aleksanteri Kenan koulu, julistetaan haettavaksi

Virkasuhteisen tuntiopettajan tehtävä velvollisuudella opettaa englantia ja venäjää 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.

Tarjoamme haasteellisen, monikulttuurisen, kansainväliseen yhteistyöhön suuntaavan työympäristön yhtenäistä perusopetusta antavassa YK-koulussa, jossa työskentelee noin 50 koulun kehittämiseen sitoutunutta opettajaa. Venäjän opetusta voi olla myös Sodankylän lukiossa.

Työssä vaaditaan OPS2016:n tuntemusta, kykyä tehdä tiimi- ja monialaista yhteistyötä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan osaaminen sekä sähköisten oppimisympäristöjen (esimerkiksi Peda.net, Office 365) käyttökokemus.

Lisäksi edellytämme hakijalta aikaisempaa moitteetonta palvelua.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee jättää Kuntarekry.fi -palvelun kautta 28.6.2019 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lain 759/2004 mukainen huumausaineto-distus viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Rehtori Irja-Kaisa Lakkala, puh. 040 482 8045

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 2, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyh-teyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa
kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan