Skip to main content
test

Sodankylän kunnan perusopetuksessa, sijoituspaikka Tähtikunnan koulu, julistetaan haettavaksi
määräaikainen tuntiopettaja ajalle 13.3.2023-8.6.2023 velvollisuudella antaa maahanmuuttajataustaisten lasten opetusta.

Toimimme vastavalmistuneessa monitoimirakennuksessa, jossa työskentelee runsas 60 koulun kehittämiseen sitoutunutta opettajaa. Tuntiopettajan tehtävässä opetusta voi olla yhtenäisen perusopetuksen kaikilla luokka-asteilla (1-9).

Työhön kuuluu suomi toisena kielenä -oppiaineen ja tarpeen mukaan muiden oppiaineiden opettaminen sekä valmistavan opetuksen opettajana toimiminen koulumme eri-ikäisille maahanmuuttajataustaisille oppilaille. Opetus järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan muodostetuissa erilaisissa pienryhmissä. Lisäksi tehtävään kuuluu maahanmuuttajataustaisten huoltajien avustamista kodin ja koulun välisessä viestinnässä.

Työssä vaaditaan uuden opetussuunnitelman tuntemusta, kykyä tehdä tiimi- ja monialaista yhteistyötä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan S2-opinnot, kokemus S2-opetuksesta, monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan osaaminen sekä sähköisten oppimisympäristöjen (esimerkiksi Peda.net, Office 365) käyttökokemus.

Lisäksi edellytämme hakijalta aikaisempaa moitteetonta palvelua.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa ma 13.2.2023 klo 16 mennessä kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. Rehtori Ari Arvola, p. 040 175 7990
Vt. Apulaisrehtori Jake Suopanki, p. 040 148 4665
Maahanmuuttajataustaisten oppilaiden opettaja Pauliina Karppinen, p. 040 671 8460

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.


Osoite: Unarintie 33, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat